Gde je sve pošlo napako…za Adrijana!

Nekada je bio jedan od najboljih napadača u Evropi, bio je poznat kao sjajan golgeter u dresu Parme i Intera. Zbog svega toga dobio je i nadimak El Imperatore. Ali, potom je bukvalno nestao sa fudbalske mape.

 Photo: Shaun Botterill/Getty Images Europe

Bio je poznat po svojoj fizičkoj dominantnosti i brzini s obzirom na svoju visinu i građu. Adrijano je bio mnogima jedan od omiljenih fudbalera tokom svojih nastupa za Inter i brazilsku reprezentaciju.

Kasnije, piće i droga su preuzele kontrolu nad njegovim životom i tu je bio kraj njegove vrhunske forme. Jedan od njegovih bivših saigrača zna u kom momentu je sve pošlo naopako za Adrijana.

„Dobio je poziv iz Brazila i javljeno mu je da mu je otac umro. Nastavio je da daje golove i da ih proslavlja u njegovu čast, ali posle tog poziva više nikada nije bio isti“, rekao je bivši kapiten Intera Havijer Zaneti.

Zaneti je istakao da je nakon tog poziva Adrijano vrištao sam u sobi. Niko nije uspeo da ga izvuče iz depresije u kojoj se našao zbog smrti oca. Ni dan danas verovatno to nije uspeo da učini, a sve to ga je odvelo alkoholu i novim problemima.

Kako su godine u Interu odmicale, Adrijano je bio sve manje produktivan, sve češće povređen u sobama za tretman igrača, ili pak viđen u ludom provodu u noćnim klubovima. Nije mogao nikako da se odupre negativnim čarima koje dolaze sa popularnošću.

Mnogi problemi sa pićem, drogom, ilegalnim posedovanjem oružja pa čak i sa bandom će verovatno biti nešto po čemu će Adrijano biti upamćen. 

Pročitaj još