„Boston nam je ukrao Kajrija Irvinga“

Kao što svi već znamo, Kajri Irving je prošlog leta zatražio trejd iz Klivlenda, a najbrži je bio Deni Ejndž, generalni menadžer Bostona koji je prvi napravio dogovor sa Kavsima. 

 Photo: Harry How/Getty Images North America

U suprotnom pravcu poslao je Ajzeju Tomasa, Džeja Kraudera, Ante Žižića, pik prve runde Bruklin Netsa i pik druge runde Bostona.

Delovalo je da je to najbolji mogući paket za Irvinga, s obzirom da je pik Bruklina završio kao 8, Ajzeja Tomas je bio MVP kandidat prošle sezone dok je Džej Krauder bio veoma dobar za Boston.

Sada, samo Žižić od njih trojice igra za Kavse. Bolje reći greje klupu. Tomasov kuk je učinio da on ne bude onaj Ajzeja od prošle godine, dok se Krauder mnogo bolje snašao u Juti.

Kako prenosi "Yahoo Sports", jedan igrač Klivlenda je na sred sezone nazvao Denija Ejndža, čoveka koji je napravio trejd za Irvinga, kradljivcem. Smatra da je bukvalno Boston ukrao Irvinga i dao mnogo manje nego što je trebao za ovog superstara.

Iako je Irving povređen, Boston igra dobro, na pragu je NBA finala. Irvingov uticaj se oseti iako nije na parketu. Vidi se da su Bostonovi igrači tokom sezone mnogo napredovali baš zbog toga što su igrali pored Irvinga, takmičili se na treningu protiv jednog od najboljih.

 Photo: Maddie Meyer/Getty Images North America

Samo kada sparinguješ sa boljima možeš postati bolji. Vidimo to po Teriju Roziru. 

Sa druge strane, vidi se i da Klivlendu fali Kajri Irving. Njegov uticaj se oseti na obe strane. Oseti ga ekipa za koju igra, ali i njegova bivša ekipa.

Pročitaj još