Ovako bi se Svetsko prvenstvo odvijalo kada bi na svakom meču favorit pobedio!

Svetsko prvenstvo počinje za svega nedelju dana. Imaćemo priliku da gledamo najbolji svetski fudbal tokom mesec dana ovog turnira.

 Photo: Getty Images 

Svi znamo ko su to glavni favoriti na ovom prvenstvu. Nemci su ponovo jedni od favorita, Brazil je spreman za osvetu, dok su Francuzi i Španci ponovo u jakom sastavu.

Međutim, kako bi se Svetsko prvenstvo odvijalo kada bi u svakom meču pobedio favorit?

Pre svega, Srbija ne bi prošla grupu pošto je Švajcarska ispred Srbije na drugom mestu, a iza favorizovanog Brazila. Naša selekcija bi u tom slučaju bila treća u grupi E.

Urugvaj i Portugal bi se sastali u osmini finala, što je veoma dobar duel. Isto možemo reči i za Francusku i Hrvatsku, kao i za meč Engleske i Kolumbije.

Ono što je takođe veoma zanimljivo jeste da bi, ukoliko svi favoriti budu pobeđivali, u finalu mogli da vidimo duel između Brazila i Nemačke. Znamo zbog čega je to intrigantan meč, sećamo se svi pobede Pancera iz 2014. godine.

No, Brazil bi bio favorit u tom meču, barem prema kladionicama.

Videćemo da li će baš Brazilci osvojiti Svetsko prvenstvo. Mi se nadamo da ovakva predickija nije tačna, te da ćemo uspeti da prođemo grupnu fazu i uđemo u nokaut fazu.

Pročitaj još