Ako volite ekstremne avanture - ovo su aktivnosti koje bude adrenalin

Ako volite ekstremne avanture – ovo su aktivnosti koje bude adrenalin

Da li ste u potrazi za putovanjem sa malo više adrenalina nego inače? Ako je odgovor da, na pravom ste mestu. Za vas smo pronašli neke ekstremne avanture koje najviše prkose smrti.

Foto: Unsplash

Ronjenje sa krokodilima u Bocvani

Zar ne biste želeli da ronite sa najopasnijim predatorom prirode? Poslužite kao potencijalna večera u specijalnom odelu i doživite ovu ekstremnu avanturu bar jednom u životu.

Skijanje do Severnog pola

Ova skijaška ekskurzija nije za one sa slabim srcem. Ako ste spremni, polarni istraživači će vas voditi kroz besni lavirint leda koji se stalno menja da biste stigli do mesta gde će malo ljudi ikada imati snage ili odlučnosti da stigne.

Živite kao nomad u Mongoliji

Još jedna neobična avantura čeka vas u dalekoj Mongoliji, pod uslovom da se odlučite za nomadski život. Živećete u nomadskom geru (dom koji se brzo i lako sklapa i rastavlja), jahaćete konje, učiti streličarstvo, pa čak i loviti sebi hranu.

Kajakom niz vodopade Čilea

Niste živeli dok niste veslali pravo niz jednu od najvećih svetskih anomalija bele vode... zar ne?

Bandži džamp sa najvišeg afričkog mosta

Pogled sa najvišeg bandžija na svetu obuhvata svu magiju i mir doline reke Blukrans, iako, istina, nema ničega mirnog u tome da se bacite sa mosta visokog skoro 200 metara.

Izvor: 24sedam

Zatvoreno za komentare.