Najdirljivija fotografija Dana zaljubljenih

Najdirljivija fotografija Dana zaljubljenih

Prilikom večere u restoranu za Dan zaljubljenih, jedna žena iz Teksasa je fotografisala najtužniji, a istovremeno i najdirljiviji čin dokaza ljubavi.

Kesidi Gveltnej iz Teksasa, ručala je 14. februara kada je ugledala starijeg udovca kako jede dok je sa druge strane stola stajao pepeo njegove žene.

Ovaj sredovečni udovac nije mogao da sakrije, pa ni da zaustavi suze dok ga je sa poleđine čestitke za Dan zaljubljenih naslonjene na urnu gledala poruka "Ti i Ja".

Kesidi je fotografisala ovaj dirljivi trenutak, a zatim ga je uz prigodnu poruku okačila na svoj Fejsbuk profil:

"Znate šta? Svi smo mi s vremena na vreme krivi što uzimamo neke stvari zdravo za gotovo. Možda ćemo jednom zaboraviti da poljubimo poslednji put, da kažemo "volim te" ili šta već radimo u trenutku kad ne primećujemo sitnice koje nekome nama posebnom veoma znače.

Danas sam videla nešto što me je podsetilo da nećemo zauvek imati jedno drugo da se držimo za ruke, da pričamo, da se volimo, da se igramo, čak i da se međusobno nerviramo.

Ova slika govori jasno i glasno, i možda vas zaboli srce kao što je i mene zabolelo.

Na prvi pogled, učiniće vam se da čovek sam provodi Dan zaljubljenih, ali kada se malo bolje zagledate, videćete da je u prelepoj flaši pepeo njegove žene.

Očigledno je da je njegova ljubav prema njoj bila, a i dalje jeste jaka, čim je izveo njen pepeo na Dan zaljubljenih da jedu zajedno. Čak joj je naručio i čašu vina.

Molim vas volite vaše "slatke dušice" dok još imate priliku, nikada ne znate šta će sutra doneti ili odneti.

Srećan vam svima Dan zaljubljenih!"

Njena objava okačena pre samo dva dana dostigla je mega popularnost i šerovana je više od 400.000 puta, a romantičari poput nje koji veruju u večnu ljubav ostavljaju komentare pune odobravanja i razumevanja za njene reči.

- Ja ga potpuno razumem. Moj muž je preminuo pre 12 godina, ali mi nedostaje svaki dan, napisala je jedna žena.

Zatvoreno za komentare.