Dečaku niko nije došao na rođendan, a onda je njegov otac uradio sjajnu stvar!

Dečaku niko nije došao na rođendan, a onda je njegov otac uradio sjajnu stvar!

“Moj sin Kejd prethodne večeri je organizovao proslavu za svoj 11. rođendan. Niko od pozvanih prijatelja nije došao. To boli”, napisao je na Tviteru Džejson Foster, Kejdov otac, i objavio sliku sina koji se, ipak s osmehom na licu, fotografisao ispred torte. Dečakov rođendan je nažalost prošao tako.

Foto: Twitter

Otac je pokušao da uteši Kejta, pa je svoje prijatelje na Tviteru zamolio da mu “pokažu malo ljubavi i napišu rođendansku čestitku”. Objava je postala popularna i Džejson se nije nadao da će njegovom sinu srećan rođendan poželeti neke od najvećih zvezda našeg doba.

Naime, Foster je tagovao hokejaški klub "Toronto Maple Leafs", kao i hokejaše koji su njegovom sinu uzori i čestitke su ubrzo počele da stižu i od filmskih zvezda.

Kejdu su 11. rođendan, između ostalih, čestitali glumac Ben Stiler, kanadski premijer Džastin Trudo, igrači njegovog omiljenog hokejaškog kluba i još mnogo ljudi.

“Ne možemo da shvatimo što se danas dogodilo. Kejd i ostatak porodice su zadivljeni. Svakome ko je poslao Kejdu poruku - hvala od srca. On je neverovatan sin i ovaj dan nikad neće zaboraviti”, dodao je kasnije ponosni otac koji nije ni sanjao da će toliko ljudi čestitati rođendan sinu.

Ostavi komentar