Evo šta se sve ne sme u Diznilendu

Evo šta se sve ne sme u Diznilendu

Zabavni park Diznilend koji je za sve mlađe od 12 verovatno najsrećnije mesto na svetu ima razna pravila koja se u njemu moraju poštovati. "Selfi palice" ovde su zabranjene, kao i dronovi, nešto veća kolica, staklene čaše i ostali stakleni predmeti, životinje, stolice na rasklapanje, alkohol i naravno - oružje.

Foto: Shutterstock

Tako su u Diznilendu zabranjene mnoge stvari, pa ćemo vas samo upozoriti na to da unutar njega, za početak, svakako zaboravite na "selfi stikove". 

Diznilend je definitivno jedno od onih mesta na kojima snovi postaju stvarnost. Ali odlučite li svesno da kršite pravila parka, odlazak u najpoznatiji zabavni park na svetu za vas bi mogao da postane noćna mora, navodi "Opušteno.rs". 

Naime, Diznijevi parkovi, koji se nalaze na sedam različitih svetskih lokacija: na Floridi, u Kaliforniji, na Havajima, u Parizu, Tokiju, Šangaju i Hongkongu, imaju strogo propisana pravila, od kojih neka upravo i pomažu parkovima da i dalje budu najsrećnija mesta na svetu.

Foto: Shutterstock

Ljubiteljima slikanja selfija sigurno neće biti drago da čuju kako su "selfi palice" ovde zabranjene. Dronovi, nešto veća kolica, staklene čaše i ostali stakleni predmeti, životinje, stolice na rasklapanje, alkohol i naravno, oružje, takođe se nalaze na listi stvari koje u Diznilendu nisu dobrodošle. Ali to nije sve. 

Ukoliko ovde pranirate da držite nekakve govore, ili da pušite na neoznačenim mestima, vrlo brzo ćete biti izbačeni iz parka. Dobra je stvar što se takođe pazi i na neke stvari u vožnji, pa je tako strogo zabranjeno guranje i ulaženje preko reda. Takođe, u toku vožnje ne smete ni da snimate, ni da fotografišete. 

Navodimo još neke od zabrana: snimanje filma ili reklame, donošenje velikog kofera, hranjenje životinja, slikanje u zatvorenim prostorijama, skidanje majice ili cipela, trčanje, psovanje, nošenje maske (dozvoljeno samo u medicinske svrhe), vožnja na skejtovima i bavljenje trgovinom.

Zatvoreno za komentare.