Flertovanje u vozu: Devojci se dopao momak - a ona ga je privukla koristeći genijalan trik!

Flertovanje u vozu: Devojci se dopao momak – a ona ga je privukla koristeći genijalan trik!

Objasnila je da nije mogla samo da počne da razgovara sa njim, pa se dosetila jedne stvari. Evo kako je izgledao njen genijalan trik kojim ga je privukla.

@elliebratt Absolute genius if you ask me #fyp #storytime #train #journey #commute ♬ original sound - Ellie Bratt

Ova devojka je na TikTok-u podelila neobičan, ali uspešan način na koji je privukla pažnju nepoznatog muškarca koji joj se dopao kada ga je videla u vozu kojim se vozila.

Bila je, kaže, previše nervozna da bi mu prišla i direktno mu rekla da je zainteresovana za njega, pa je odlučila da bude kreativna i otkrije da li mu se sviđa na malo drugačiji način, prenosi Mirror.

U snimku je ispričala kako je zgodan muškarac seo pored nje, a ona je brzo počela da razmišlja kako da privuče njegovu pažnju. Jedino što je mogla da smisli je da mu pokaže svoj Instagram profil na svom mobilnom telefonu, a onda se desilo nešto neočekivano.

"Ljudi neće verovati šta mi se upravo dogodilo u vozu. Prilično sam sigurna da sam našla dečka, a način na koji sam to uradila je genijalan", počela je ona u videu.

Ispričala je kako je jednostavno otvorila Instagram na svom telefonu i otišla na svoj profil, a zatim je nekoliko sekundi držala telefon izložen ispred njega, ne znajući da li ga je muškarac video.

Vozili su se još nekoliko minuta, a ona se pitala da li je dobro sprovela svoju ideju i da li će uspeti. Na sledećoj stanici je sišao, a ona je mislila da nije uspela u svojoj nameri. Sve dok nije dobila obaveštenje od Instagrama.

"To je bio njegov zahtev za praćenje! Možete li verovati da sam to zaista uradila? Još uvek sam šokirana. Od sada, kada zgodan momak sedne pored vas, samo otvorite svoj Instagram profil ispred njega i ako vam pošalje zahtev, sviđate mu se", rekla je ona.

Video je ubrzo prikupio skoro 200.000 pregleda, a korisnici koji su ga pogledali bili su oduševljeni njenom idejom da koristi ovaj genijalan trik.

"Definitivno ću pokušati ovo sledeći put! Ja to nikada ne bih pomislio", napisao je jedan korisnik.

"Svaka čast na hrabrosti", dodao je drugi.

Zatvoreno za komentare.