Glasovna poruka na venčanju - mladina poruka kumu o njenom mužu je potpuni hit

Glasovna poruka na venčanju – mladina poruka kumu o njenom mužu je potpuni hit

Mlada je ostala u šoku i smejala se nakon što je glasovna poruka na venčanju puštena od strane kuma koju mu je poslala nakon prvog sastanka sa sadašnjim mužem.

Foto: YouTube/printscreen

Sabrina Flores, iz Severne Karoline, upoznala je Brendona De Spajna preko dejting aplikacije Bumble pre dve godine, ali umesto da mu odmah kaže koliko joj se dopada, odlučila je da bude kul i da mu ništa ne govori.

Ipak, to nije značilo da nije mogla da kaže svojim prijateljima kako se oseća, pa je poslala svoje utiske najboljem prijatelju Džonu Martinu putem glasovne poruke.

Ono što tada nije ni slutila je to da će Džon kasnije odlučiti da se vrati na tu glasovnu poruku, kako bi je podelio ne samo sa Brendonom, već i sa svim gostima na njihovom venčanju u decembru.

Džon je na početku svog govora otkrio da će se venčanju 'pridružiti specijalni gost', a zatim je pustito nevestu da govori 'iz prošlosti'.

Činilo se da je Sabrina tačno znala šta sledi, pa je stavila ruke na glavu u očiglednom strahu od toga šta će biti otkriveno.

Glasovna poruka je počela: "Oh, hm vau! Gde uopšte da počnem?"

Nakon što je Džon završio svoj govor, mlada je priznala da je bila 'prestrašena' kada je on otkrio iznenađenje koje je pripremio, rekavši: „Naravno, u stilu pravog najboljeg druga, osramotio me je živu pred svim mojim prijateljima i porodicom!’’.

Mlada je priznala da nije tražila vezu kada je upoznala Brendona, ali je smatrala da bi bilo 'zabavno imati nekog za razgovor’, međutim Brendon ju je zaprosio samo šest meseci kasnije.

Pohvalila je Džonov govor jer je zaista originalan i rekla je da je veoma zahvalna što je uključio i glasovnu poruku, čak i ako ju je iznenadio.

Zatvoreno za komentare.