Heroj dana - dečak spasio majku od utapanja!

Heroj dana – dečak spasio majku od utapanja!

Mali Gevin je već drugi put spasio svoju majku. Prošle godine se skoro ugušila hranom, dok su sada kamere ulovile trenutak kada je dobila napad u bazenu. Ovog puta je dečak spasio majku od utapanja!

Na snimku se vidi kako se Lori grči u bazenu. Njen 10-godišnji sin Gevin uskače unutra i spašava je.

Dramatičan snimak na društvenim mrežama podelila je porodica. Bilo je to 5. avgusta u Enosu, Oklahomi, prenosi “Mirror”.

To je već drugi put da je dečak spasio majku, nakon što je prošle godine nazvao hitnu pomoć kada se ugušila s hranom. Ovaj put je skočio u bazen i spasio majku od utapanja.

“Moj tata je čuo lavež pasa te je istrčao i skočio dok me Gevin držao na stepenicama i držao mi glavu iznad vode”, rekla je Lori.

Ponosna majka je video objavila na Fejsbuku te ga opisala kao jednu od svojih ‘najgorih noćnih mora’. Iako je video podelila sa svetom, Lori je priznala joj je jako teško to gledati jer ne voli da neko vidi njene napade.

“Dobro sam, nagutala sam se samo malo vode pre nego što me Gevin uhvatio. Ne mogu verovati da sam to upravo rekla i ne mogu verovati da ovo upravo pišem. Moj mali heroj”, dodala je.

Zatvoreno za komentare.