Heroj dana - Momak iz Vijetnama spasio devojčicu koja je pala sa 12. sprata!

Heroj dana – Momak iz Vijetnama spasio devojčicu koja je pala sa 12. sprata!

Dostavljač (31) je postao pravi superheroj nakon što je spasio devojčicu dok je padala sa 12. sprata 16-spratne zgrade u Hanoju u Vijetnamu.

Podsećajući na zastrašujuće iskustvo, Ngujen Ngok Man je i dalje bio zaprepašćen nakon brzog razmišljanja, prenosi Anninhthudo.

Man radi kao vozač kamiona i pruža profesionalne usluge pakovanja. Incident se dogodio u nedelju oko 17 sati.

„Sedeo sam u automobilu i čekao da uručim neke stvari za klijenta u suprotnoj zgradi, dok sam slušao bebino plakanje, samo pomislivši da je vikala majka.

Međutim, tek što sam čuo kako neko vrišti za pomoć, otvorio sam prozor, osvrćući se oko sebe i video je kako se penje sa balkona.

Odmah sam izašao iz automobila i pronašao načine da se popnem uz obližnju zgradu. Montirao sam se na krov od crepa visokog 2 metra kako bih potražio pravi položaj da dođem do nje.

Pokušao sam da pružim ruku i maksimalno sam se potrudio da uhvatim devojčicu, kako ne bi pala direktno na zemlju.

Srećom, beba mi je pala u krilo. Žurno sam je zagrlio, a zatim sam video kako joj krv curi iz usta, bio sam veoma uplašen“, podsetio je Man.

Srećom, beba je prebačena u obližnju bolnicu, dok je dostavljač superheroj zadobio lagano uganuće. Prema prvim novostima, devojčica ima slomljenu ruku i nogu, dok joj je zdravlje privremeno stabilno.

Zatvoreno za komentare.