Hrabra maca spasila četvorogodišnjaka od napada psa

Hrabra maca spasila četvorogodišnjaka od napada psa

Ne znamo koja priča stoji iza ovog napada, ali činjenica je da je pas iz priče napao malog dečaka i činjenica je da bi posledice bile mnogo gore da stvar nije spasila jedna maca. Naime je hrabra mačka spasila dečaka od psa koji se zaleteo na njega.

Foto: Shutterstock

Kad je reč o psima, rečenica koju najčešće čujemo je da su oni čovekovi najbolji prijatelji. To u većini slučajeva i jeste istina. Ali ponekad se dogodi i ono suprotno. Ponekad su psi agresivni zbog svega što su kroz život prošli, zbog raznih trauma i zbog toga što ih ljudi nisu tretirali dobro.

Kada je maca ugledala psa koji je oborio dečaka na pod i grizao ga, sletela se na njega i oterala ga. Sve su to snimile nadzorne kamere, a hrabra mačka postala je heroj vrlo brzo. Dečak je odvezen na hitnu pa je završio sa deset šavova na nozi, a da nije spašen na vreme, stvari bi bile mnogo gore.

Ali priča tu nije stala. Ista ta maca jednog dana ih je pratila iz parka do doma i oni su odlučili da je zadrže. Susedov pas je uspavan jer je procenjeno da je opasan za okolinu. Strašni napad i macin herojski čin možete pogledati u videu koji sledi.

Ostavi komentar