Kriminalac u Americi neverovatno podseća na Voltera Vajta

Kriminalac u Americi neverovatno podseća na Voltera Vajta

Fotografija muškarca koji je prekršio uslovnu kaznu postala je hit na društvenim mrežama jer kriminalac ne samo da liči na Voltera Vajta iz po mnogima jedne od najboljih serija 21. veka, "Breaking Bad", već je tražen i zbog posedovanja meta.

Foto: Pinterest

Policija iz Galenzburga u američkoj saveznoj državi Ilinois prošle nedelje na Fejsbuku su objavili fotografiju Toda V. Barika Juniora i tom prilikom je i zatražila pomoć od javnosti u njegovom pronalaženju.

Barik je tražen zbog kršenja uslovne kazne vezane za posedovanje metamfetamina, a čim je policija objavila fotografiju, mnogi su odmah uočili Barikovu sličnost sa likom Brajana Kranstona iz popularne serije.

Naime, Volter Vajt (Brajan Krenston) u seriji proizvodi metamfetamin, nosi naočare, ima bradu i uglavnom je ćelav.

Naravno, odmah su počele šale koje su nasmejale sve ljubitelje serije. Neki su se tako šalili da bi policija trebalo da ga traži u Albukerkiju.

- Možda je u Los Polos Hermanosu - glasio je jedan od komentara, dok su drugi pisali kako je ovo sjajan spojler za film "El Camino" (nastavak Breaking Bad serije), ali su se raspitivali i za Džesija.

Ipak, bilo je i onih koji su policiji dali "tačan opis" automobila koji traže.

- Ne može biti toliko Pontijak Azteka više, posebno sa razbijenim vetrobranskim staklima, pa preporučujem da počnete tamo - napisali su oni.