Ljubav koja ne poznaje granice: Od transplantacije srca do ljubavi za ceo život!

Kolin Kabelja i Tejlor Givens izgledaju poput svakog zaljubljenog para. Zvučaće kao kliše, ali njihova ljubav zaista ne poznaje granice, jer su ih odavno probili. Njihova ljubavna priča je jedinstvena. Za njih se može reći da su im se poklopile sve kockice.

Zbog ovakvih priča ponovo se veruje u sudbinu i pravu ljubav. 

Ova priča može poslužiti kao scenario za jedan zaista odličan film.

Sve počinje spletom okolnosti koje nisu bile povoljne ni za koga. Tejlor je novo srce čekala četiri meseca u bolnici u američkoj državi Virdžiniji. Virus joj je došao do srca i dodatno pogoršao situaciju. Prognoze doktora nisu bile na njenoj strani.

Jedan doktor se rasplakao pred mojim roditeljima i rekao da neću preživeti noć – priseća se Tejlor.

Njeno srce funkcionisalo je tako loše da je morala biti prebačena na aparate za održavanje života. Na tim aparatima mogla je biti samo sedam dana. Šestog dana dogodilo se čudo – dobila je srce.

Novo srce mi je promenilo život – rekla je Tejlor.

U isto vreme, Kolin je ležao u drugoj sobi, na aparatima, čekajući transplantaciju. On je imao problema sa srcem još od rođenja, a prvi put mu je presađeno srce još u detinjstvu. Nažalost, problemi su se ponovo pojavili, i u 22. godini bio je prinuđen da se još jednom bori za vlastiti život.

U jednom danu sam srećan i zdrav, a u drugom sam bio na samrti – nerado se priseća Kolin.

Iako su bili u susednim sobama, Tejlor i Kolin se nisu upoznali, iako su njihove porodice komunicirale zbog iste bolesti koja je rušila njihovu mladu decu. Nekoliko puta su se sreli na hodniku, ali Kolin nije bio zainteresovan za razgovor, verovatno zbog depresivnog stanja u kome se nalazio.

Nakon transplantacije, Kolin se odselio na drugi kraj države, ali je ipak ostao u kontaktu sa Tejlor putem društvenih mreža.

Stvari su opet krenule loše po Kolina. Samo godinu dana posle druge transplantacije, njegovo srce je opet počelo da otkazuje. Srećom, dobio je još jedno srce – još jednu životnu priliku.

Pet godina je prošlo od kada je Kolin odlučio da se ponovo vrati u Virdžiniju kako bi se zahvalio doktorima za sve što su učinili za njega. 

Pogodite ko je bio u bolnici? Tejlor, naravno! Ovoga puta nije bilo ništa tako ozbiljno kao prvi put, samo rutinsko vađenje krajnika.

Trenutak njihovog susreta trebalo je da predstavlja novo poglavlje u njihovim životima. U početku su bili u vezi na daljinu, a Kolin bi se kasnije preselio u Virdžiniju kako bi bio sa Tejlor.

Život se još jednom pokazao okrutnim – Tejlor su dijagnostifikovali agresivni oblik raka koji je bio reakcija njenog tela na novo srce. Niko nije verovao da tako nešto može da se dogodi.

Još jednom su rešili da se uhvate u koštac sa opakom bolešću. Kolin je sve vreme bio uz Telor i brinuo se za nju u najtežim situacijama. Borio se za njen život i njihovu ljubav.

Ovakvi borci se ne daju tako lako predati! Uspeli su još jednom da pobede i sada planiraju venčanje. 

Nadaju se da će njihova priča prikazati važnost doniranja organa.

Ne živimo život superheroja, transplantacije su nam omogućile da živimo normalan život i da upoznamo ljubav svog života. 

Pročitaj još