Ljubavna priča iz bajke - momak se nakon 20 godina oženio sa drugaricom iz predškolskog

Ljubavna priča iz bajke – momak se nakon 20 godina oženio sa drugaricom iz predškolskog

Retko ko se od nas seća simpatija iz detinjstva a čak su i ređi oni koji se venčaju sa njima. Čini se kao priča iz bajke, kako se svet poigrava s nama, i rastemo i menjamo škole i selimo se u druge gradove, gubimo kontakte sa prijateljima i upoznajemo nove.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели the way we met (@thewaywemet) дана

Zbog ovoga se čini kao da Lora Šil i Met Grodski imaju priču iz bajke. Još u predškolskom uzrastu, Met je rekao svojim drugaria da će se njih dvoje venčati. 20 godina kasnije, i jesu.

Met i Lora su se upoznali u predškolskom u Feniksu. Kako je Met napisao na Instagramu "jedno od mojih prvih sećanja je da sam imao 3 godine i da sam ustao i rekao pred celim razredom da ću jednog dana da se venčam s njom."

On se još uvek seća kada su bili zajedno, igrajući žmurke i kada su ostajali do kasno budni. Lora ga je učila kako da se ljulja na ljuljašci, da crta, itd.

Još tad, hteo je da je impresionira

"Film "Kraj Lavova" je bilo što su voleli svi klinci u to vreme i mnogo vremena smo provodili citirajući rečenice iz tog filma. Sećam se da sam hteo da je zadivim na praznik 5. maja (Cinco de Mayo) kada smo pokušavali da otvorimo pinjatu. Srećom, ja sam bio taj koji ju je otvorio i time sam joj privukao pažnju."

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Matt Grodsky (@mattgrodsky) дана

Ali tada, neizbežno su bili rastavljeni

Odvojeni su bili odlaskom u različite škole. Izgubili su svaki kontakt. Šta ih je spojilo nazad?

Godinama kasnije, u srednjoj školi, Lora je primetila Metovo ime u telefonu zajedničkog prijatelja. Taj isti prijatelj hteo je da im omogući da se oni vide, ali ona je bila skeptična i imala svojih briga.

"Bila sam jako neodlučna da izađem sa njim. Ali pustio mi je poruku i videli smo se."

To je bilo potrebno da nastave gde su stali. U roku od 2 nedelje, Lora i Met su zvanično završili u vezi. Iako su išli u različite srednje škole, Met i Lora su uspeli.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Matt Grodsky (@mattgrodsky) дана

Održao je obećanje

U maju 2015. Met je ostvario svoje obećanje iz detinjstva i zaprosio ju je u istoj predškolskoj ustanovi gde je sve počelo. Iznenadio ju je pretvarajući se da su samo trebali da idu na slavljenički piknik od kako su završili prvu godinu na fakultetu.

"Tokom vožnje u kolima stalno me je zapitkivala zašto sam izgledao nervozno. Proveravao sam džep dok ona nije gledala da budem siguran da li mi je prsten tu." rekao je Met.

"Spustio sam se na koleno i moj brat je bio tu da nas fotografiše. Lora je bila u šoku. Ispričao sam joj zašto treba da se uda za mene i rekla je da. Uh!"

Ostalo je (predivna) istorija.