Ljudina - frizer dirljivim gestom oduševio korisnike društvenih mreža

Ljudina – frizer dirljivim gestom oduševio korisnike društvenih mreža

Devojka je kod njega došla kako bi u potpunosti ošišala kosu, s obzirom na to da vodi životnu bitku. Evo kako je frizer dirljivim gestom oduševio korisnike društvenih mreža.

Foto: Unsplash

Društvena mreža Tviter često je mesto na kojem možete pročitati najzlobnije komentare, ali isto tako je i mesto gde su ljudi u stanju da pokažu svu empatiju ovog sveta.

Ovih dana, upravo na Tviteru se širi video koji prikazuje devojku obolelu od karcinoma koja je došla kod frizera da bi svoju kosu u potpunosti ošišala, piše 24sedam.

Devojka je kod njega došla kako bi u potpunosti ošišala kosu, s obzirom na to da vodi životnu bitku.

Zbog gubitka kose, devojka je počela da plače, dok je frizer pokušao da je uteši, a nakon što je ona ostala bez kose, on je odlučio da uradi neverovatnu stvar.

Ovaj divni frizer ju je zagrlio, a zatim je mašinicom krenuo da šiša svoju kosu, dok ga je devojka gledala u potpunom šoku i nastavila je da plače.

Jednom rukom ju je grlio, dok je drugom u potpunosti obrijao svoju glavu, a sve u znak solidarnosti. Devojka je raspamećena onim što je doživela, odmah uzvratila zagrljaj.

- Niko se ne bori sam - piše u opisu videa koji je pregledan 1,2 miliona puta.

Očekivano, video je mnoge dirnuo, a mnoge i rasplakao, a komentari su se samo nizali i većina njih konstatuje da često najjednostavniji gestovi imaju najveći uticaj.

Očigledno je ovaj divni frizer dirljivim gestom oduševio mnoge korisnike na internetu.

Zatvoreno za komentare.