"Mi ne zaslužujemo ovog psa" - evo kako je pas spasio život ovoj bebi!

„Mi ne zaslužujemo ovog psa“ – evo kako je pas spasio život ovoj bebi!

Keli Endrju iz mesta Hartvord u američkoj saveznoj državi Konektikat objavila je na Tviteru da je kućni ljubimac, pas Henri spasio život njenoj bebi.

Iako su ona i njen suprug bili jako ljuti što je pas uporno lajao i budio bebu, nisu shvatili da je pas, zapravo, osetio da beba sve slabije diše, da je životno ugrožena i da pas, zapravo, pokušava da je vrati u svest. Celu noć su proveli u bolnici, a Keli se samo zapitala: “Šta bi se desilo da pas nije probudio njenu bebu”.

“Prošle noći pas je došao do kreveca i budio je bebu. Ona je bila bolesna, a meni je psa bilo “preko glave”. Sve dok nije prestala da diše. Proveli smo čitavu noć u bolnici. Ne znam šta bi se desilo da je nije probudio. Ne zaslužujemo pse”, napisala je uplašena majka na Tviteru.

Ona se dalje u komentarima zahvalila svima na mnogobrojnim porukama podrške i naglasila da se beba sada oseća mnogo bolje, ali je i javno, uz fotografiju, pohvalila i hrabrog ljubimca Henrija.

“Hvala svima na lepim željama. Beba je danas bolje, a mi smo kod kuće sa Henrijem, koji je hrabro izdržao čitavu noć, iako se plaši mraka”.

“Želela bih da da se zahvalim odeljenju hitne pomoći u dečjoj bolnici jer su istinski heroji. Iz noći u noć, pacijent za pacijentom… Oni se trude iznad svih granica i to se vidi”, rekla je.

Veliki broj njenih pratilaca podelio je fotografije svojih pasa kako bi, na određeni način, odali počast hrabrom Henriju koji je spasio život bebi svojih vlasnika.

Zatvoreno za komentare.