Najlepše žene na svetu - evo na kom mestu su naše devojke!

Najlepše žene na svetu – evo na kom mestu su naše devojke!

Sajt "Freshnews" pokazao je listu prema svom nahođenju, a na njoj se nalaze i Srpkinje. Kako su naveli, naše žene su poznate po istaknutim očima, ali ko se sve našao iznad? Ovo su najlepše žene na svetu!

Foto: Unsplash

Prve na listi nalaze se čuvene Brazilke. One su poznate po sjajnim oblinama i besprekornom tenu i mnogi misle da su sasvim opravdano zaslužile ovu titulu. Na društvenim mrežama možemo da vidimo kako izgledaju manekenke i fitnes modeli iz ove zemlje i nema sumnje da su simbol lepote.

Foto: Unsplash

Na drugom mestu nalaze se Ruskinje. I sami znate da ih krase svetla koža, krupne plave oči i proporcionalna građa. Veliki uspeh za Ruskinje, a ako je suditi po komentarima, i ovo mesto je sasvim prihvatljivo. Čuvene lepotice iz Venecuele zauzele su treće mesto. One su nebrojeno puta osvojile svet pobedama za Miss sveta.

Foto: Unsplash

Iza njih su Indijke. Posebno ih izdvaja ženstvenost i skromnost. Argentinke, koje su na petom mestu, na ovom sajtu su opisane kao žene koje redovno brinu o svojoj koži, koje uvek žele da izgledaju savršeno i koje prate modne trendove.

Foto: Unsplash

Potom dolaze na red Srpkinje. Naše žene su opisali kao dame koje su veoma izražajne i upečatljive. Osim toga, navodi se da su žene širom sveta "ljubomorne na lepotu Srpkinja", dok su oči poseban atribut koji se ističe.

Foto: Unsplash

Po ovom spisku, Srpkinje su nadmašile lepotu žena iz Južne Koreje i Francuske, čije su žene zauzele osmo mesto, piše Novosti Magazin.

Koje su prema vašem mišljenju, najlepše žene na svetu?

Zatvoreno za komentare.