Neprocenjiva reakcija psa kad je shvatio da je usvojen

Neprocenjiva reakcija psa kad je shvatio da je usvojen

Pitbul Beni stigao je u sklonište za životinje u Kaliforniji sa osam meseci, a kada je shvatio da je usvojen počeo je da skače i maše repom od radosti. Sve to snimili su zaposleni skloništa.

#A4899631 My name is BENNY I'm an approximately 8 month old male pit bull. I am not yet neutered. I have been at the...

Posted by Saving Carson Shelter Dogs on Monday, November 23, 2015

Osoblje prihvatilišta za pse Carson u Gardeni u Kaliforniji, snimilo je trenutak kad je pitbull Benny 'shvatio' da je posvojen - a njegova reakcija definitivno je privukla mnoga srca.

Nova porodica osigurala mu je zauvek dom, a trenutak kada je Beni izašao iz prihvatilišta na slobodu bio je neodoljiv, a celi taj trenutak snimili su zaposleni skloništa. 

U opisu videa napisali su: 'Ovaj poseban momak zarobio je srca svih koji su se zaustavili u našem skloništu. Pogodio je džekpot kad je ova lepa porodica odlučila da ga odvede kući. Hvala svima što su ovo podelili, a sada pogledajte njegovu šetnju slobodom ispunjenu sa puno skokova i mahanja repom. Srećan život slatki BENI. '

Beni se u početku činio malo opreznim. Međutim, u trenutku kad je shvatio da je usvojen, počeo je kao lud da maše repom. Osim toga, nije mogao da prestane da skače od sreće.

Videozapis je na Fejsbuku pregledan više od 5,3 miliona puta. Takođe je dobio preko 3,4 komentara - od kojih su mnogi ljudi Beniju zaželeli sve najbolje u njegovom novom domu pa su se zahvalili njegovoj novoj porodici što su ga primili.