Neverovatna transformacija - ova je devojka imala čak 300 kilograma, i odlučila je da se promeni!

Neverovatna transformacija – ova je devojka imala čak 300 kilograma, i odlučila je da se promeni!

Amber Račdi je bila devojka koja je sve svoje probleme "rešavala" prejedanjem. Sa 24 godine imala je čak 300 kilograma. Nije bila u stanju sama ni da stoji na nogama, a o tome da nešto radi i da ne pričamo.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Fitness Motivation Page 💪😎🔥 (@transformedaf)

U nekom trenutku je prelomila i odlučila da promeni svoj život. Danas izgleda potpuno drugačije i oseća se sjajno.

Amber je imala 24 godine kada se prijavila za emisiju "Moj gojazan život". Ona se sa viškom kilograma borila od detinjstva, a kasnije je otkriveno da je Amberina anksioznost bila glavni faktor njene gojaznosti.

Nakon prjavljivanja za emisiju, ova devojka je dobila stručan tim koji joj je pomogao da se izbori sa viškom kilograma, ali i sa zdravstvenim stanjem uopšteno. Put nije bio lak, niti brz, ali je bio vredan, jer danas, Amber izgeda onako kako nije mogla ni da zamisli kada se prijavila za emisiju.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Amber Rachdi (@amberrachdi)

Amber je sada influenserka, na Instagramu je prati preko 200.000 pratilaca. Bivša TLC zvezda naizgled uživa u modi i voli da isproba različite odevne kombinacije i frizure, koje rado deli sa svojim pratiocima.

Ona ne objavljuje mnogo o svom ličnom životu na Instagramu i umesto toga sadržaj je fokusirala na modu. Ali, kao što vidite, Amber je dosta kilograma skinula, ali ni ovde ne planira da stane, jer kako je napumenula u jednom intervjuu, želi svoju figuru da dovede do savršenstva!

Zatvoreno za komentare.