Neverovatna transformacija za samo 5 meseci!

Neverovatna transformacija za samo 5 meseci!

Japanac iza nadimka Hiragi Sensei privukao je puno pažnje na azijskim društvenim mrežama nakon dramatične fizičke transformacije za koju tvrdi da je bila moguća sa samo četiri minute treninga visokog intenziteta dnevno.

Foto: Jutjub/screenshot

Intrigantna priča započela je u martu, kad je Hiragi objavio fotografiju svog želuca na Tviteru, uz obećanje da će se potpuno promeniti. Pet meseci kasnije objavio je još jednu fotografiju pored stare kako bi prikazao koliko se dramatično promenilo njegovo telo.

Kaže kako je sve to ostvario zahvaljujući režimu Tabata - četvorominutnom treningu visokog intenziteta koji je svakodnevno ponavljao tokom pet meseci. Nakon što je podelio neverovatne pre/posle fotografije prošlog meseca na Tviteru, vrlo brzo postao je viralan, a sad objavljuje i snimke na Jutjubu.

Na jednoj od njih pokazao je kako izgleda njegova 4-minutna dnevna rutina, koja uključuje osam serija intenzivnog vežbanja po 20 sekundi, uz 10 sekundi pauza između svake serije.

Hiragi kaže da mu je taj režim pomogao da se reši 13 kilograma i smanji telesnu masnoću na 18,2%. Navodno je sa 72 kilograma došao na 59. Uz sve to, režim ishrane praktično nije menjao, pri čemu je uživao u visokokaloričnim poslasticama. U jednom od svojih tvitova naglasio je kako je ključ uspeha odlučnost i istrajnost.