Njihova priča je bila inspiracija za film - Otac pronašao sina koji je otet pre 24 godine!

Njihova priča je bila inspiracija za film – Otac pronašao sina koji je otet pre 24 godine!

Njegov sin je otet 1997. godine, a on ga je tražio vozeći motocikl u više od 20 provincija širom Kine. Uspeo je da pronađe sina koji je otet pre 24 godine!

Foto: Shutterstock

Kinez Guo Gangtang pronašao je svog sina koji je otet. Kako prenosi BBC, on je prešao više od 500.000 kilometara na motociklu kako bi ga pronašao.

Gangtangov sin je otet ispred porodične kuće u provinciji Šandong, a otelo ga je dvoje krijumčara ljudima.

Otmica njegovog sina poslužila je kao motiv za film iz 2015. godine. Otmice dece su veliki problem u Kini, gde godišnje bude oteto nekoliko hiljada mališana.

Ministarstvo za javnu bezbednost saopštilo je da je policija oteto dete pronašla pomoću DNK analize. Dvoje osumnjičenih za otmicu su kasnije pronađeni i uhapšeni.

Žena, koja je sa osumnjičenim muškarcem u vreme otmice bila u vezi, videla je dečaka dok se sam igrao ispred porodične kuće i odvela ga na autobusku stanicu. Tu ju je čekao njen tadašnji partner.

Gangtangov sin je otet 1997. godine, a on ga je tražio vozeći motocikl u više od 20 provincija širom Kine. Lepio je plakate sa fotografijama svog sina i potrošio svu ušteđevinu. Spavao je ispod mostova i prosio kada je ostao bez novca.

Tražeći sina postao je istaknuti član kineske organizacije za traženje nestale dece i do sada je pomogao u rešavanju sedam slučajeva.

Zatvoreno za komentare.