Osvojio milione evra na lutriji! Ovo je njegova loto kombinacija brojeva

Osvojio milione evra na lutriji! Ovo je njegova loto kombinacija brojeva

Srećni dobitnik iz Slovenije osvojio je preko 11 miliona evra na eurodžekpotu.

Foto: Shutterstock

Dobitna kombinacija koja je srećnom dobitniku donela dobitak od ukupno 11.134.617 evra izvučena je u petak uveče , a ona glasi: 5, 21, 23, 29 i 35, sa dodatnim brojevima 7 i 9.

Navodi se i da je dobitni listić uplaćen u Rogaškoj Slatini na istoku Slovenije.

U Srbiji najveći loto dobitak izvučen je početkom 2019.godine u Subotici, sa iznosom od neverovatnih 6.050.000 evra. Dobitnik je sačekao čak  mesec dana da se slegne prašina oko njegovog dobitka i tek onda se pojavio u lutriji i doneo dobitni listić.

Nije bio previše pričljiv, a kada su provereni svi detalji oko tiketa sa sedmicom i njegovog identiteta, dao je broj računa na koji želi da mu se uplati novac.

Foto: Shutterstock

U Subotici, u Železničkom naselju, gde je uplaćena sedmica te 2019. godine, svi su mislili da je novac otišao nekom siromahu, jer je ovo kraj gde ne žive bogati ljudi.

Pronela se vest da je dobitnik došao iz Mađarske, a neki su pričali da su čuli da se jedan čovek obogatio u Starom Žedniku.

Međutim, kada je dan posle izvlačenja sedmice organizovana velika proslava sa vatrometom u kući muškarca koji živi svega 400 metara, daleko od kioska gde je uplaćena sedmica, svi su su bili uvereni da je upravo on dobitnik.

Većina Subotičana, i danas misli da je baš taj čovek uzeo milione na lotou - kažu meštani subotičkog Železničkog naselja.

Zatvoreno za komentare.