Ovaj dečak pravi leptir mašne za pse za usvajanje

Ovaj dečak pravi leptir mašne za pse za usvajanje

Dvanaestogodišnji dečak, preko svoje organizacije "Mašne i šape", donira ručno napravljene leptir mašne za pse skloništima, kako bi životinje izgledale lepo za usvajanje.

Foto: Shutterstock

Ljubav prema životinjama, Darijusa Brauna iz Nju Džerzija, može da se poredi samo sa njegovom ljubavi prema leptir mašnama, koje je odlučio da iskoristi za nešto humano.

Braunova organizacija, "Mašne i šape", poklanja skloništu elegantne leptir mašne, koje pravi sam, tako da životinje mogu izgledati lepo kada traže novi dom: “Mašna pomaže da pas izgleda uočljivo, vrlo privlačno”, rekao je on za Tudej Šou. “Pomaže im da pronađu dom zauvek, i budu voljeni… Volim sve o psima i mačkama.”

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Beaux and Paws (@sirdariusbrown) дана

Braunu su dijagnostikovane poteškoće u razumevanju, govoru i razvoju motoričkih sposobnosti, sa samo dve godine, i tokom vremena, njegova porodica ga je ohrabrila da pokrene svoju kreativnost, dok je razvijao svoju ljubav prema životinjama i modi, prenosi CdM.

Za svaku kupovinu od "Mašni i šapa", Braun daje donaciju Američkom društvu za prevenciju okrutnosti prema životinjama i koristi prihode od te prodaje, kako bi kupio tkaninu i materijale, i kreirao nove leptir mašne.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Beaux and Paws (@sirdariusbrown) дана

Mladog preduzetnika je čak primetio i bivši predsednik Barak Obama, koji mu je poslao pismo u kojem je pohvalio Brauna, zbog njegovog rada i posvećenosti radu u zajednici.