Ova Britanka je pretvorila kombi u kućicu iz snova - sve je uradila potpuno sama

Ova Britanka je pretvorila kombi u kućicu iz snova – sve je uradila potpuno sama

Alat nije namenjen samo muškarcima.

Foto: Shutterstock

Da čovekova mašta zaista nema granica, dokaz je i rad ove mlade Britanke. Amelis Bur se na  društvenoj mreži Tik Tok pohvalila videom u kom je predstavila svoje čudesno delo.

Pohvalila se kako je sve uradila sama, govoreći kako alat nije namenjen samo muškarcima, takođe, pomenula je i kako je tragedija, zapravo, bila zaslužna za to da napravi nešto ovako fenomenalno.

Prema njenim rečima, na ideju da stari kombi pretvori u udobnu kućicu, došla je za vreme pandemije, kada je sa svog posla u Francuskoj morala da se vrati u Britaniju, usled smrti njene voljene bake.

Tada je, kako kaže, shvatila da je život previše kratak.

– Trebalo mi je godinu i po da kombi pretvorim u kamper. Kuhinjsku radnu ploču sam napravila od drveta sa paleta koje sam dobila besplatno. Malo sam ih izbrusila i dodala ružičaste pločice koje sam platila 14 funti (oko 1.900 dinara) – ispričala je i dodala kako je gotovo sav nameštaj napravila od predmeta i materijala koje je sama pronašla, ili dobila besplatno – rekla je ona.

Navela je da je, na primer, ispred nečije kuće pronašla letvice od aluminijuma, od kojih je napravila krevet.

Pogledajte u videu kako to izgleda:

@ameinavan Welcome to my van tour #vantour #vanlife #vanbuild #vanconversion #tinyliving #tinyhome #spiritualawakening #camping #offgrid #travel #reno #housetour ♬ Love Grows (Where My Rosemary Goes) - Edison Lighthouse

Što se tiče cene, najskuplji je bio sam kombi Ford Transit, koji je platila 5.000 funti (oko 704.000 dinara). Za sam enterijer, potrošila je oko 2.000 funti sterlinga ( nešto više od 281.000 dinara).

Prema onima koji su videli uživo Amelisin mali dom, on zaista izgleda zapanjujuće. Mnoge je inspirisala da naprave svoju kućicu na točkovima.

U videu koji sledi možete pogledati i kako su tekli sami radovi.

Zatvoreno za komentare.