Čistači ulice tortom ganuli baku za 100. rođendan

Čistači ulice tortom ganuli baku za 100. rođendan

Britanka Mersi za stoti rođendan dobila je tortu koju su joj doneli njeni smećari. Žena se skamenila kad je otvorila vrata i čula kako joj pevaju "Srećan rođendan", a zatim je zaplakala.

Foto: Youtube/screenshot

Grupa anonimnih muškaraca iz Ujedinjenog kraljevstva snimala se dok su pevali "Srećan rođendan" omiljenoj "mušteriji". Penzionerka kojoj su se obraćali imenom Mersi bila je očito dirnuta njihovom ljubaznošću te je videvši ih na svom pragu zaplakala od sreće, prenosi Dejli Mejl.

Ohrabrili su je da ugasi svećice na torti i zaželi želju, a u šali su dodali "da poživi barem do 105. godine", dok se ona smejala. Video je na Redditu podelio korisnik Boldstyle1, a na snimku se vide radnici gradske čistoće u prepoznatljivim uniformama.

Prilaze vratima kuće, a nakon što su pozvonili, strpljivo čekaju da im Mersi otvori vrata, a zatim joj pevaju.

Foto: Youtube/screenshot

Ženu je njihov gest očito dirnuo te je ostala bez teksta. Usledio je aplauz i darivanje torte, uz brižljivo pitanje da li se oseća dobro zbog iznenadnog šoka. Mnogi korisnici Reddita priznali su da su se rasplakali gledajući snimak.

Foto: Youtube/screenshot

- Ne plačem, ti plačeš - napisao je jedan.

- Dobro, ja plačem - priznaje drugi.

Foto: Youtube/screenshot

- Na poslu sam i umalo sam proplakao. Bože, ovo je tako dragoceno - piše još jedan korisnik. Mnogi su pohvalili nesebičnost smećara.

- Sjajno, momci! Želeo bih da ima više ovakvih ljudi. Toliko je usamljenih staraca kojima treba samo malo pažnje i društva - napisao je.

- Ovo je definitivno jedna od najlepših stvari koje sam vidio - piše još jedan korisnik.

Foto: Youtube/screenshot

- Radio sam u domu za stare, i nema ništa posebnije od trenutka kad korisnike iznenadiš lepim gestom. Ne mislimo o tome često, ali za mnoge je starost teška i verujem da su ovoj gospođi zaista ulepšali dan - zaključio je još jedan korisnik. Nisu objavili iz kojeg su grada ovi momci, kao ni slavljenica Mersi.