Razigrana beba hit na Instagramu i TikToku - ima više od 5 miliona pregleda

Razigrana beba hit na Instagramu i TikToku – ima više od 5 miliona pregleda

Majka jednogodišnje Lejn prvo je objavila video u kojem se vidi malena devojčica koja u bazenu u gumi za plivanje pleše. Ona pomera ramena u ritmu muzike i uživa, što se može videte i po njenom izrazu lica.

Foto: TikTok/printscreen

Mama se zadovoljno smeje dok posmatra ćerkicu.

Brzo nakon što je ovaj snimak postavljen na Tik Tok počeli su da pristižu brojni komentari u kojima su se ljudi divili njenom talentu i slatkoći. Video je za veoma kratko vreme postao viralan, a sada ima više od četiri miliona pregleda.

Kada je shvatila da se njenim pratiocima dopada snimak njene ćerke mama je odlučila da napravi kompilaciju više njenih videa sa istom tematikom.

Na njima se vidi kako devojčica pleše dok jede rođendansku tortu, u preslatko haljinici i još niz drugih situacija iz njenog života. I u svoja od njih malena Lejn igra. Devojčica je brzo postala prava internet senzacija, a komentari su se samo nizali.

- Ona je neodoljiva, ne mogu da prestanem da gledam vaše snimke - glasio je jedan od komentara.

Pogledajte i vi ovu malu internet zvezdu kako samo uživa u plesu.

@therealnikkirenee

Original audio❣️ all dancing is prompted by music or encouragement. SOMETIMES pure happiness (food). If she dances better than you just say that 😂 CAUSE SAME #getitgirl

♬ original sound - Nikkireneej

Zatvoreno za komentare.