Rekli su joj da nikad neće imati decu, ali se ona nije predala - danas ima veliku porodicu

Rekli su joj da nikad neće imati decu, ali se ona nije predala – danas ima veliku porodicu

Iako lekarske prognoze nisu bile optimistične jedan američki par nije želeo da odustane u borbi za roditeljstvo. Uprkos zdravstvenim problemima, bivša profesorka na jednom američkom univerzitetu uspela je da se ostvari u ulozi majke i to ne jednom ili dva, već sedam puta.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Ariel Tyson (@arielctyson)

Mladi američki sveštenik Mihael Tison i njegova supruga Ariel odlučili su da na svom Tik Tok nalogu ljudima pokažu da ništa nije nemoguće ako se mnogo želi. Naime, kada su se venčali suočili su se sa velikim problemom, nisu mogli da dobiju dete.

Kada je Ariel prvi put ostala trudna lekar joj je rekao da beba nema otkucaje srca i da zbog septuma materice gotovo da nema šansu da preživi. Ubrzo su se doktorove sumnje i obistinile i par je ostao bez bebe. Takođe, on im je rekao da isto važi i za svaku narednu trudnoću.

Bili su veoma razočarani ali nisu želeli da odusanu. Ariel je odlučila da ode na operaciju materice, nakon čega je brzo ponovo ostala u drugom stanju. Uspešno je iznela trudnoće i danas je ponosna mama čak sedmoro mališana, piše 24sata.hr.

Ariel je želela da svoju priču podeli sa ostatkom sveta pa je otvorila profil na društvenim mrežama gde je sa svojim pratiocima podelila svoje iskustvo. U videu koji nosi naziv "Zašto su ove bebe čuda" ona je ispričala svoju priču.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Ariel Tyson (@arielctyson)

Njeni profili su veoma brzo postali viralni, a sada ih prati više od 2,3 miliona ljudi.

U jednom od postova par je napisao:

- Operacija septuma materice i sedam beba kasnije. Objava je pregledana više od 324.000 puta, a ni komentari nisu izostali.

Neki od korisnika su pisali: "Blagoslovi i mala čuda", "Aaaa vidi se koliko su zahvalni i divni roditelji."

Nakon fotografije usledili su i brojni komentari: "Blagoslovi i mala čuda", "Aaaa vidi se koliko su zahvalni i divni roditelji."

Zatvoreno za komentare.