Super mama: Porodila se u 51. godini - rekli joj da su šanse male

Super mama: Porodila se u 51. godini – rekli joj da su šanse male

Manda Epton (54) iz Australije je dokaz da nikada ne treba odustati od svojih snova i želja. Naime, kada je imala samo 11 godina, Manda je saznala da su procenti da ostane u drugom stanju veoma mali.

Foto: Shutterstock

Međutim, ni svi saveti doktora da odustane od trudnoće i usvoji dete nisu urodili plodom, pa je tako ova 54-godišnjakinja potrošila više od 47.000 eura na vantelesne oplodnje.

U decembru, 2017. godine, Manda je dobila poziv doktora koji je njen svet okrenuo za 180 stepeni.

“Pozvao me je i rekao da ću postati mama. U isto vreme sam se i smejala i plakala”, rekla je ona, prenosi “Telegraf.rs”.

Manda je u avgustu 2018. godine rodila bliznakinje za koje tvrdi da su njen rezulat borbe sa nepolodnošću.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Informativos Telecinco (@informativostele5)

“Zahvalna sam Bogu što ih imam. Trudim se da svaki trenutak mog života bude posvećen njima”, s osmehom je ispričala Manda i dodala da nije bilo lako izneti trudnoću u 51. godini života.

“Prvih pet meseci su bili jako teški. Neprestano sam povraćala i padala u nesvest. Srećom, moje devojčice su na svet došle žive i zdrave”, dodala je.

Ona je otkrila da nema partnera, već da je devojčice dobila pomoću donora, jer kako kaže, nije imala vremena da pronalazi muškarca koji će joj biti podrška.

“Svesna sam toga da nisam mlada i da bi retko ko pristao da mu rađam decu u mojim godinama. Imala sam ušteđevinu i odlučila sam da je potrošim na vantelesne oplodnje”, zaključila je ona.

Zatvoreno za komentare.