Urnebesno - Tviteraši iz Srbije "otrkili pravi razlog" zbog koga se Bil Gejts razvodi

Urnebesno – Tviteraši iz Srbije „otrkili pravi razlog“ zbog koga se Bil Gejts razvodi

Razvod braka svakako nije stvar za šalu, ali korisnici Tvitera bukvalno ne prestaju da se rugaju teoretičarima zavere i da kroz šalu povezuju krah braka osnivača Majkrosofta i njegove supruge Melinde sa Slavicom iz Borče, i mikročipovima za praćenje ljudi.

Foto: Shutterstock

Naime, osnivač Majkrosofta objavio je da se on i njegova supruga razilaze nakon 27 godina braka.

„Nakon puno razmišljanja i puno rada na našoj vezi, doneli smo odluku da okončamo svoj brak. Više ne verujemo da možemo da rastemo zajedno u paru u sledećoj fazi našeg života“, napisao je Gejts na Tviteru, između ostalog.

Tviteraši su iskoristili priliku da se našale sa teoretičarima zavere koji su tokom proteklih godinu dana povezivali vakcinaciju protiv koronavirusa sa čipovanjem za praćenje ljudi i Bilom Gejtsom.

Glavna akterka priče je naravno Slavica iz Borče – najomraženija žena na domaćem internetu, ili balkanska verzija američke Karen – simbol stereotipne belkinje iz srednje klase.

Ko je Slavica?

Slavica je naša kopija američke Karen, uglavnom žena srednjih godina koja drami, voli da napada ljude u slobodno vreme, najčešće trgovce.

Osujećena je, nezadovoljna, antivakserka, u doba pandemije ne veruje u nošenje maski i koronu, veruje da sve nas iz senke kontrolišu Bil Gejts i Soroš, kao i da će nas sigurno čipovati.

Ona verovatno zna kad ste izašli iz stana i vratili se kući, zaustaviće vas na stepenicama da vas pita što niste rodili bebu kad vam je vreme, ali će vam održati i lekciju o tome da bi bilo bolje da šetate dete umesto psa.

Zato ne čudi što je Tviter pun objava o raznim Slavicama koje su svuda oko nas.