Veliko srce - čovek usvojio preko 100 beba koje majke nisu htele!

Veliko srce – čovek usvojio preko 100 beba koje majke nisu htele!

Na svetu postoje autentični heroji, ljudi kojih nema na naslovnicama i nisu milijarderi, ali koji svojim načinom života čine da se osećamo ponosnima što živimo na ovoj planeti! Ovaj je čovek usvojio preko 100 beba koje su majke htele da abortiraju!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lado B (@programa_ladob)

Njegovo ime je Tong Fuok Puk, Vijetnamac koji je spasio živote desetinama dece. Danas je “otac” više od stotinu dece koji bez njega nikada ne bi bili rođeni, piše CdM.

Sve je počelo 2001. godine kada je njegova supruga bila trudna i imala komplikacije. I dok je čekao u bolnici, on je video kako puno žena ulaze trudne u salu ali izlaze bez dece.

U početku nije shvatao ali kada je video kako medicinsko osoblje iznosi umotane fetuse, postalo mu je jasno. Bio je tako duboko dirnut da je zatražio da mu daju ta mala tela.

Uzeo je svu ušteđevinu koju je imao od svog posla građevinskog radnika i kupio jedan mali komad zemlje gde bi mogao sahranjivati tela abortirane dece.

U početku je njegova žena mislila da je poludeo ali on je nastavio to da radi i danas je više od 10.000 abortiranih fetusa na ovom neobičnom groblju.

Kada je počeo da sahranjuje fetuse, majke koje su abortirale svoju decu su počele da dolaze na groblje i mole se, a trudne žene koje su razmišljale o abortusu su počele da dolaze i traže pomoć.

Puk je otvorio vrata svoje kuće i nudio im da usvoji njihovu neželjenu decu.

Od tada je usvojio više od 100 dece koja bi inače bila abortirana. Vremenom, puno žena se vratilo da potraži svoju decu kada su popravile uslove u kojima žive. Iako je ovo veoma zamoran posao, Puk ne razmišlja da prestane.

“Radiću ovo do poslednjeg daha. Ohrabrujem i svoju decu da nastave da pomažu ljudima”, rekao je ovaj čovek.

Zatvoreno za komentare.