Priča o njihovom venčanju otopiće i najtvrđa srca

Priča o njihovom venčanju otopiće i najtvrđa srca

Kad je ostala u drugom stanju, Amanda Asevedo, osim za dolazak prinove, pripremala se i za sopstveno venčanje. Plan je bio da u junu na plaži stane pred oltar sa svojim verenikom Edvinom, a sina je trebala da rodi u avgustu.

Foto: Instagram

Ali, maleni Oliver na svet je odlučio da porani. Amandi je vodenjak puknuo 14. juna, a planovi za romantično venčanje tada su pali u drugi plan. Oliver je rođen dva meseca ranije, težak tek 1774 grama. 

Roditelji su sa njim provodili dane na Odeljenju intenzivne nege i odlučili su da pomere datum venčanja za iduću godinu.

No, kada im je babica predložila da to učine pred matičarom u bolnici, shvatili su da će ipak imati venčanje iz snova kojem će prisustvovati i njihov sin Oliver.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели WakeMed (@wakemedhospitals) дана

“Nismo mogli da zamislimo posebnije venčanje”, izjavila je Amanda za portal "Motherly".

Ceremoniji u Dečijoj bolnici WakeMed prisustvovali su lekari, medicinske sestre i babice, a majka je dečaka nosila u naručju umesto buketa.

“Obukli su ga u maleno odelo, dekorisali mu krevetić i omogućili da dođe u bolničku kapelicu”, otkrila je Amanda koju je rasplakao gest brižnog bolničkog osoblja. 

Iako su ovom paru komplikacije oko porođaja promenile planove za venčanje iz snova, na kraju je sve ispalo savršeno, uprkos činjenici da ovakav scenario nisu mogli ni da zamisle.