Video dana - reakcija mame na povratak štenaca će vam ulepšati dan

Video dana – reakcija mame na povratak štenaca će vam ulepšati dan

Pogledajte reakciju porodice koja je konačno ponovo na okupu. U junu 2016. Rejčel iz Južne Afrike je primila SMS poruku o leglu od sedam štenaca kojima je hitno potrebna pomoć.

Vlasnik štenaca je pristao da joj preda svih sedam, ali ne i njihovu majku. Kada je došla po psiće, zatekla ih je u užasnom stanju, bili su puni buva, krpelja i parazita, bila im je neophodna veterinarska pomoć i već im je užasno nedostajala majka.

Rejčel je primetila da ni njihova mama nije u dobrom stanju i znala je da je samo pitanje vremena kada će i mama smrtno da se razboli.

Bila je vidno neraspoložena, dehidrirana, a u međuvremenu Rejčel je saznala i da sirota ženkica nije jela dva dana i da je neprestano povraćala.

Samo je razmišljala o tome kako i nju je mora da spase - i to brzo.

Na kraju, vlasnik je pristao da odustane od majke psa. Rejčel ju je odvela kod veterinara gde joj je pružena neophodna pomoć i nakon jednog dana provedenog na oporovku, usledio je najdirljiviji susret na svetu.

Samo sačekajte dok ne vidite trenutak kada mama shvati da ne samo da je zdrava, već da su i njene divne bebe odmah iza nje...

"Sidewalk Specials" vodi Rejčel Silvester, heroj svih životinja, koja je stvorila jedinstvenu spasilačku organizaciju.

- Mi organizujemo "dane udomljavanja" na prometnim pijacama u Kejptaunu, imamo naše pse u hraniteljskim domovima koji nose jakne "Usvoji me" i veoma smo prisustni na društvenim mrežama.

- Većina naših spasavanja je direktno sa ulice ili dobijemo poziv od veterinara, koji inače ne bi imali druge opcije osim da eutanaziraju pse - zaključuje ona.

Zatvoreno za komentare.