Profesor matematike zbog koga sve žene žele nazad u školu!

Profesor matematike zbog koga sve žene žele nazad u školu!

Robert Ligtvoet je 28-godišnji profesor matematike iz Holandije. Međutim, pored matematičkog znanja koje dobro zna da prenese, Robert učionice puni zahvaljujući harizmi i privlačnom izgledom.

 

Објава коју дели Robert Ligtvoet (@adventuresofrobertl) дана

Nedavno se jedna od njegovih učenica, pohvalila na sajtu "Bored Panda" lepotom i seksepilom svog profesora.

 

Објава коју дели Robert Ligtvoet (@adventuresofrobertl) дана

Robertova životna priča je veoma zanimljiva. Naime, nakon što je završio fakultet za matematičke finansije, odlučio je da ne potraži odmah posao već da putuje.

- Otišao sam na putovanje Australijom, Novim Zelandom i južnoazijskim državama koje je trajalo 17 meseci. Tokom putovanja naučio sam mnogo o sebi pa sam odlučio da se posvetim profesorskom poslu kada se vratim u Holandiju. Volim da predajem i volim matematiku, pa sam odlučio da ću biti srećniji kao profesor, nego kao radnik u finansijskom sektoru - rekao je Robert.

Pored matematike, putovanja i avantura, Robert je zaljubljenik u odela.

- Otkad sam odgledao "Kako sam upoznao tvoju majku" postao sam opčinjen odelima, pa sam došao na ideju da ih nosim na za to neobičnim mestima - kaže on.

Ovaj hobi doveo ga je i do mode, pa je postao zaštitno lice jednog brenda i odgovorno lice za njihov marketing.

Robert danas uživa u poštovanju svojih učenika, ali i pažnji devojaka širom sveta koje nisu imune na njegov šarm i prijatan izgled.

Izvor: Blic

Zatvoreno za komentare.