Zgodna Hrvatica dnevno proda i do 300 kilograma mandarina!

Zgodna Hrvatica dnevno proda i do 300 kilograma mandarina!

Hrvatski mediji pišu o mladoj Kristini Penavi, 20-godišnjoj devojci koja ima štand sa mandarinama u Zagrebu. Obišle su je brojne redakcije hrvatskih portala, a svi tvrde da je ova zgodna Hrvatica koja prodaje mandarine neverovatno ljubazna i simpatična.

Foto: youtube/printscreen

"Ona ima pune ruke posla", navodi se u jednom od tekstova koji su napisani o Kristini. Osim što prodaje mandarine, mnogi žele da se i fotografišu s njom i izlaze iz automobila ulazeći u gužvu kako bi došli do nje.

Kristina kaže kako je navikla na gužvu, trube automobila i buku. Sudara, kako kaže, još nije bilo. Ona radi od devet do 19 sati, a u tom periodu uspe da proda čak i do 300 kilograma mandarina.

Kupci su uglavnom muškarci i nije im teško da čekaju u redovima da dobiju kilogram Kristininih mandarina.

Hrvatski portal 24sata prozvao ju je "Pamelom Mandarison" pa su dopisali kako na mestu gde ona radi nije potreban radar, jer se svi vozači kreću po ograničenju, a nekad čak i ispod njega.

Već je poznata svim Zagrepčanima, jer je ranije prodavala lubenice, dok je na društvenim mrežama možete videti kako promoviše parfeme.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? KRISTINA ? (@lareina1134) on

Na Instagramu već ima više od 15 hiljada pratilaca koje redovno "časti" novim fotografijama na kojima pokazuje svoje obline.

Ostavi komentar