10 trenutno najpopularnijih serija na Netfliksu

10 trenutno najpopularnijih serija na Netfliksu

Iako više nismo po cele dane zatvoreni u kućama i stanovima, to nije promenilo navike koje su postojale i pre pandemije. Ovo su trenutno najpopularnije serije na Netfliksu.

Foto: IMDb

Naša večna potraga za novim serijama se nastavlja, a striming servisi su tu da odrade svoj deo posla.

Jedini problem je šta izabrati. Ako želite biti u trendu, ovo su trenutno najpopularnije serije najpopularnijeg striming servisa na svetu pa bacite oko na ono za čime trenutno luduju pretplatnici Netfliksa.

Dead To Me

Crna komedija o dve udovice koje se, svaka na svoj način, nose s gubitkom muževa, a to produbljuje njihov odnos. Ali mnogo se toga menja jednom kada Džen saznaje za drugu stranu svog poginulog supruga i njegov tajni život.

Outer Banks

Pratimo grupu tinejdžera i njihovu misiju da otkriju šta se dogodilo s ocem vođe njihove grupe Džona B.-ja, a tokom istrage otkrivaju i blago. Ukratko, malo teen serija, malo "Goonies".

Hollywood

Mini-serija proslavljenog Rajana Marfija o grupi mladih glumaca koji pokušavaju da se probiju i uspeju tokom zlatne ere Holivuda. Serija se bavi dinamikom moći unutar industrije i stvarima koje se nisu previše promenile do danas.

Workin' Moms

Kanadski sitkom o zaposlenim mamama ušao je u četvrtu sezonu, a prošle godine preselio se na Netflix i s vremenom se pretvorio u hit.

Ozark

Ozark je jedna od onih serija za koje vam svi govore "ovo moraš da pogledaš" i samo je pitanje vremena kada ćete popustiti i ući u svet porodice Bird i njihove avanture s meksičkim kartelima, lokalnim kriminalcima i mafijom.

Never Have I Ever

Serija o odrastanju 15-godišnje Indijke koja pokušava da se snađe u američkoj srednjoj školi dok istovremeno žonglira s društvenim statusom, zdravstvenim problemima i smrću oca.

Rust Valley Restorers

Ako volite oldtajmere, ovo je prava stvar za vas. Oni su šašavi i harizmatični, a posao kojim se bave je restauracija starih rđavih automobila.

Grey's Anatomy

Verovali ili ne, ova serija još uvek traje i ne samo to, još uvek je jedna od najgledanijih serija na Netfliksu. Ako imate mesece slobodnog vremena, vreme je da se upustite u 363 sata ove bolničke sapunice.

The Last Kingdom

Otkad se preselila na Netflix, ova istorijska serija utemeljena na romanima Bernarda Kornvela doživela je novi talas popularnosti, a budući da se našla među najpopularnijim serijama godine, ovo im preseljenje itekako godi.

Pup Academy

Ako imate klince ili vam baš jako treba beg od mračne svakodnevice, Diznijev Pup Academy je prava stvar za vas. Priča o akademiji za štence i njihovoj misiji da obnove narušenu vezu između ljudi i pasa apsolutni je hit i Netfliks će ga verovatno pretvoriti u globalnu senzaciju.