13 razloga zašto da živite u miru i sreći sa ljudima rođenim u znaku Škorpije

13 razloga zašto da živite u miru i sreći sa ljudima rođenim u znaku Škorpije

Osobe rođene u ovom znaku su vrlo tajnovite i misteriozne čime neverovatno privlače druge ljude. Ovo su Škorpije!

Foto: Unsplash

Škorpije su poznate po svojoj dobroj intuiciji koja im omogućava da gledaju kroz ljude. Mogu da osete dobro i zlo u ljudima. Vrlo su nezavisne ličnosti. Mogu uspeti u svemu čega se late i nikada neće odustati.

Veze sa Škorpijama su uvek komplikovane, baš kao što su i osobe rođene u ovom znaku, idu iz krajnosti u krajnost, mogu biti vrlo ćudljive i bez nekog očiglednog razloga. Poznate su po svojoj posesivnosti i ljubomori, ali, s druge strane, i po svojoj vrlo izraženoj odanosti.

Imaju odlično pamćenje i zato mogu da budu zauvek kivne na nekog ko ih je povredio. One nikad ne praštaju i ne zaboravljaju, čak su spremne i na osvetu.

S druge strane, takođe pamte ljubaznosti i uzvraćaju. Bilo kojim ljubaznim gestom stičete poverenje i poštovanje kod Škorpije, što je za nju od velike važnosti u vezama, bilo ljubavnim ili nekim drugim.

Najbolje je da budete iskreni prema prijatelju u znaku Škorpije i zauzvrat ćete imati sjajnog prijatelja kojeg nikada nećete zaboraviti, kome možete da verujete i koji vam neće davati lažna obećanja.

Foto: Unsplash

Imaju neverovatan smisao za humor, više nego bilo koji drugi znak Zodijaka. U Škorpiji možete naći neverovatno interesantnog prijatelja od poverenja. Vrlo su ljubazne, odane i velikodušne prema osobi koje poštuju. 

1. Igrati se Škorpijinim osećanjima je prilično opasno. Sve je to kao pucanje u tigra, nikada ne možete biti sigurni ko će pobediti u ovoj borbi.

2. Škorpije imaju vrlo dobru intuiciju: mogu predvideti kako ispravno postupiti u određenoj situaciji. I takođe dobro osećaju ljude, na intuitivnom nivou.

Treba im samo nekoliko minuta da razgovaraju sa nekom osobom kako bi razumeli njenu suštinu. To im daje veliku korist u komunikaciji sa ljudima, jer odmah prepoznaju nepouzdane, varljive i toksične osobe.

3. Ako se Škorpiji nešto ne sviđa, onda o tome neće ćutati. Otvorena je, impulsivna i nimalo licemerna. Ona je jednostavno takva i ne trpi licemerje kod drugih.

4. Ako Škorpija ima težak dan, neće se ponašati ravnodušno i neće se ponašati kao da je nije briga. Neće pokušati sakriti svoje nezadovoljstvo i ne oseća se dužnom to učiniti.

5. Škorpiju zanimaju samo dugotrajne veze i brak. Privrženik je dugoročne perspektive veze, a svaka Škorpija za to ima svoje razloge.

6. Koliko god bolno bilo, radije će čuti bolnu istinu nego lepe laži. Ona voli istinu bez ikakvog ulepšavanja, jer smatra da je bolje biti svestan svih nevolja nego biti u mraku.

Foto: Unsplash

7. Glavni nedostatak Škorpije: ona može prosuti svoj bes na slučajne ljude. Kada je Škorpiji loše, ona se ljuti i besni, a to boli svakoga ko padne pod njen udarni talas besa. To je kao neka vrsta masakra. Ali, kada njene emocije splasnu, u vašoj blizini će biti samo zlatna osoba!

8. Škorpija će retko tražiti pomoć, a ako traži, onda joj je potrebna maksimalna podrška od vas.

9. Škorpija je horoskopski znak kojim se ne može manipulisati. Ona zna svoju vrednost i suptilno oseća trikove drugih ljudi. Nemojte ni pokušavati nagovoriti Škorpiju da učini ono što ne želi.

10. Škorpije su verni i odani prijatelji. Ako imate pouzdanog prijatelja, to je sigurno Škorpija! I ne obraćajte pažnju na predrasude i klevete, poput činjenice da su osvetoljubivi. Svaki znak Zodijaka može biti osvetoljubiv, ne biste trebali da stigmatizujete Škorpije.

11. Glavne osobine Škorpije: vernost svojim voljenima i prijateljima; istrajnost, odlučnost, povećani zahtevi prema sebi i drugima; praktičnost. Zanimaju je misticizam i okultizam; zna ulaziti u isplative saveze i dobro čuva tajne.

12. Škorpija je idealan radnik: u svakom se svome poslu daje 100%. Radi preko vremena, rešava probleme, organizuje druge, vrlo je tačna.

13. Škorpije su prave vođe koje imaju izvrsnu samoorganizaciju. One su izvrsni predvodnici.

Zatvoreno za komentare.