3 znaka koja će do kraja novembra naći srodnu dušu

3 znaka koja će do kraja novembra naći srodnu dušu

Novembar je mesec u kom tri znaka imaju najviše šanse da pronađu pravu ljubav. Ako se to nije desilo do sada, ne brinite, još ima šanse da vam srodna duša pokuca na vrata.

 Foto: Shutterstock

Jesen je već u punom jeku, a znak Škorpije vlada od kraja oktobra pa sve do kraja novembra. Osim Sunca, u ovom znaku će boraviti i Merkur i to od 2. do 20. novembra, koji će nas uljuljkati u duboke misli, u otkrivanje tajni i analize.

Venera i Mars gotovo pa zajedničkim snagama ulaze u Vagu, te daju podsticaj skladnim muško-ženskim odnosima i seksualnoj ravnoteži. Ova tri znaka to će naročito osetiti na svojoj koži.

Bik

Ovaj horoskopski znak ima puno razloga da se raduje u ovom mesecu. Zvezde su mu naklonjene i sada će vrlo jasno znati šta zaista žele. Naročito će u vezi voditi razgovore kojima će razrešiti neke stare konflikte.

 Foto: Shutterstock

Rak

Ima nekoliko teških nedelja iza sebe, te je novembar savršen period u kojem će im se konačno osmehnuti sreća. Probudiće u njima kreativni duh. Najbolje je da tu energiju ulože u projekat koji će doneti prosperitet na poslovnom planu. Puno kretanja i vremena provedenog na svežem vazduhu pomoći će da se razbistre misli, a i to čini dobro i psihi i telu.

Škorpija

U novembru će se sve vrteti oko vas, u pozitivnom smislu. Na poslu ćete ostaviti dobar utisak, možda ćete čak napraviti veliki korak napred. Za postignuti uspeh možete nagraditi sebe, na primer, u obliku kraćeg putovanja s partnerom ili priušti sebi neku skuplju stvar koju odavno želite. I u ljubavi će u biti sve kao što ste priželjkivali.

Ostavi komentar