4 horoskopska znaka koji su teški pesimisti u ljubavi

4 horoskopska znaka koji su teški pesimisti u ljubavi

Koliko god neko bio optimističan i pun života, isto toliko je neko drugi pesimističan, anksiozan i bezvoljan. To se posebno reflektuje u vezama - neko veruje u večnu ljubav, a neko da će umreti sam i zaboravljen.

Photo: Pixabay

Ovi horoskopski znakovi važe za najnegativnije kada su u pitanju veze i ljubav.

Jarac

Photo: Shutterstock

Ovaj horoskopski znak sedi na tronu pesimizma. Nisu pesimistični da bi izigravali žrtve, već da se ne bi razočarali. Uvek zamišljaju najgori scenario kada su u vezi, a što se tiče srodnih duša, to je za Jarčeve izmišljen pojam. 

Blizanci

Photo: Shutterstock

Ovaj znak zaista poseduje dve ličnosti. Uprkos svojoj veseloj i druželjubivoj prirodi, Blizanci se često zatvaraju u sebe i tuguju jer im često ne ide baš najbolje u ljubavi.

Kada svemu tome dodamo tvrdoglavost, Blizancima je nemoguće pomoći kada su u svojoj pesimističnoj fazi. 

Rak

Photo: Shutterstock

Rakovi su izuzetno osećajne osobe. Veruju svom partneru, spremni su za rešavanje nesuglasica, ali kada ih neko povredi, potrebna im je cela večnost da bi se oporavili i nastavili dalje sa životom.

Skloni su depresiji i anksioznim napadima. 

Devica

Photo: Shutterstock

Osim što su perfekcionisti, Device su veoma samokritične osobe. Upravo zato što teže savršenstvu, Device nikada nisu zadovoljne svojom vezom ni svojim partnerom.

Neprestano se trude nešto da ispravljaju, a kada shvate da neke stvari ipak ne daju da se poprave, padnu u depresiju i zatvore se u sebe. 

Zatvoreno za komentare.