8 serija koje morate odgledati ovog proleća

Proleće je vreme kada se sve budi i kreće, ali ako odlučite da ostanete u svom krevetu, možete se odlično zabaviti. Serije koje očekujemo ovog proleća su i više nego dobar razlog da pozovete svoje prijatelje i uživate u filmskom vikendu.

Ovo su 8 serija koje će obeležiti ovo proleće.

The Last O.G.

Trejsi Morgan je imao zdravstvenih problema, ali je još uvek sa nama. Šaljivdžija koje je bio jedno od najpoznatijih lica serije 30 Rock, nesumnjivo zaslužuje svoju seriju. U seriji, Trejsi izlazi iz zatvora i vidi kako je njegov geto postao hipsterski kraj, gde se sada piju kafe sa sojinim mlekom. On se mora nositi sa novom situacijom u kvartu, a uz to pokušava da opet osvoji bivšu devojku. Nju tumači Tifani Hediš, gospođa koja je vladala svetom zabave prošle godine.

Barry

Bil Hader je mnogima jedan od najomiljenijih likova, ali do sada nije uspeo da dobije seriju ili film koji će biti samo njegovi. To se napokon dogodilo sa serijom Barry. Iako to nije najkreativniji naziv serije, niti će Gugl pretraga biti blagonaklona prema tako običnom imenu, nadamo se da će funkcionisati. Hader glumi plaćenog ubicu, sve dok u Los Anđelesu ne otkrije da bi hteo da se bavi glumom, što se naravno ne dopada njegovom šefu.

Westworld

Westworld je mračna odiseja o nastanku veštačke inteligencije i evoluciji greha. Smeštena na raskršću bliske budućnosti i izmenjene prošlosti, serija istražuje svet u kome svačiji apetit može biti zadovoljen, koliko god plemenit ili izopačen bio.

Legion

Serija prati Dejvida Holera, izmučenog mladića koji je možda nešto više od ljudskog bića. Pošto mu je u detinjstvu dijagnostikovana šizofrenija, Dejvid je godinama boravio u duševnim bolnicama. Sada je u ranim tridesetima ponovo smešten u instituciju i gubi se u ritmu striktnog režima života u bolnici. Prijatna obamrlost Dejvidove rutine se potpuno preokreće zbog dolaska prelepe i izmučene nove pacijentkinje po imenu Sid.

Atlanta: Robbin’ Season

Radnja serije vrti se oko dvojice rođaka koji se pokušavaju probiti na muzičkoj rep sceni Atlante u nadi da će tako popraviti svoje živote i živote svojih porodica. Prva sezona serije pobrala je hvalospeve kritičara i osvojila brojne nagrade među kojima su i dva Zlatna globusa u kategorijama najbolje televizijske serije i najboljeg glumca.

Lost In Space

Lost in space je moderna verzija stare SF serije iz šezdesetih. Originalna verzija serije emitovana je od 1965. godine, i pratila je porodicu koja je izgubljena u svemiru, baš kao što naziv i obećava, a nastala je po uzoru na strip.

Wild Wild Country

Dokumentarna serija od 6 epizoda o kontroverznom indijskom guruu, Bhagvan Šri Rašnešu (Ošou), njegovoj bivšoj ličnoj asistentkinji Ma Anand Šili, i njegovoj komuni sledbenika u Rađnešpuramu u Vasko oblasti, u Oregonu. Kako to izgleda kada najkontroverzniji svetski guru gradi utopijski grad duboko u pustinji Oregona, i kako će sukobi sa lokalnim meštanima eskalirati do nivoa nacionalnog skandala, saznaćete ako pogledate ovu odličnu seriju koja se gleda u jednom dahu!

The Terror

Kraljevska pomorska ekspedicija kreće u opasnu potragu za arktičkim Severo-zapadnim prolazom. Serija je inspirisana istinitom pričom, a gledaoce će povesti na zastrašujuće putovanje kroz istoriju, upoznajući ih sa nesavršenim likovima, neukrotivim ljudskim duhom i svim užasima i obećanjima jednog neotkrivenog sveta.

Pročitaj još