Zbog njega su svi zavoleli seriju "The Mandalorian"

Zbog njega su svi zavoleli seriju „The Mandalorian“

Disney+ pre nekoliko dana emitovao je četvrtu epizodu serije "The Mandalorian", serije koja već ruši rekorde u piratizovanju, a svi fanovi slažu se oko jednog - beba Joda (Baby Yoda) je najbolja stvar koju je Star Wars univerzum doživeo pod palicom Diznija.

Foto: IMDb

Na kraju prve epizode gledaoce serije iznenadila je scena u kojoj protagonista sreće biće koje izgleda poput dečije verzije Jode. O malenom Jodi (koji zapravo ima 50 godina) zasad se ne zna puno, ali njegova pojava i izgled oduševili su gledaoce.

Radnja serije odvija se oko pet godina nakon "Povratka Džedaja", a fanovi serije već imaju svoje teorije o malenom Jodi. Neki kažu da bi mogao da bude klon, dok drugi misle da je reč samo o detetu iste vrste koje je i Džedaj master Joda.

Three faces of the baby [Spoiler] from r/TheMandalorianTV

Bilo kako bilo, ljudi ne mogu da se nagledaju malenog zelenog stvorenja, a Insider je prikupio najbolje tvitove i mimove koji to dokazuju.

Maleni Joda postao je hit i zato što nije bilo ni reči o njemu u najavi serije, zbog čega je sama njegova pojava mnoge iznenadila. Serija je zasad odlično prihvaćena i ima ocenu 9,1 na IMDB-u. Prva sezona imaće osam epizoda, a Dizni je bez mnogo razmišljanja seriju već obnovio i za drugu sezonu.

"Beba godine!"

"Ja kad god beba Joda uradi bilo šta."

"Stalno se smeškaš kad gledaš u telefon, šta imaš u njemu?"

Zar nije presladak?

Ostavi komentar