Bred, Leo ili Putin: Izaberite muškarca koji vam se najviše dopada i otkrijte šta to govori o vama

Leonardo Dikaprio, Barak Obama, Bred Pit ili možda Vladimir Putin, koja od ovih poznatih ličnosti vam se najviše dopada?

Photo: Crnobelo.rs/printscreen

Sigurno postoji neka poznata ličnost koja vas privlači više od ostalih. Možda fizički ili karakterno, ima nešto što čini da joj se divite, pa možda čak i da je smatrate svojom srodnom dušom.

Da li volite samouverene muškarce koji su u centru pažnje ili pak, racionalne introverte koji paze na detalje?

Otkrijte kakav vam je ukus za muškarce…

1. Hju Džekman

Želite muškarca koji dobro analizira stvari, pazi na detalje i donosi prave odluke. Važno vam je kakvu dušu ima i ako se bavi humanitarnim radom, tada će potpuno osvojiti vaše srce.

2. Leonardo Dikaprio

Želite muškarca koji je u centru pažnje i koji drugima stalno priređuje predstave i zabavlja ih. Važno vam je da zna da se šali i da vas čini srećnom svojom harizmom.

3. Vladimir Putin

Želite jakog muškarca koji se bori za stvari u koje veruje, koji ima čvrste stavove i veruje da ide pravim putem. Važno vam je kako bira najlakši i najefikasniji način za završavanje obaveza i da se fokusira na važne stvari.

4. Bred Pit

Želite muškarca koji je fizički privlačan i sve oduševljava svojom lepotom. Nekoga ko voli umetnost, arhitekturu i dizajn. Važno vam je i to da bude sanjar da biste zajedno pravili planove i sanjali o čarobnoj zajedničkoj budućnosti.

5. Džordž Kluni

Želite šarmantnog muškarca koji je spreman za svaki izazov i ne smiruje se dok ne ostvari zacrtane ciljeve. Važno vam je i to da je strastven u stvarima koje radi, da je individualista, ali i da ceni prave moralne vrednosti.

6. Barak Obama

Želite optimističnog muškarca koji je pun entuzijazma u vezi budućnosti i čiji je moto da, možemo. Važno vam je i to da u svemu vidi mogućnosti, da ga uzbuđuju stvari koje radi i da ima zaraznu pozitivnu energiju.

7. Mark Zakerberg

Želite ambicioznog, ali introvertnog muškarca. Muškarca koji je na trenutke i pomalo stidljiv. Važno vam je da zna kako da pravi strategije u životu, da ima liderske sposobnosti, ali da se ipak samo pred vama potpuno otvori.

8. Danijel Redklif

Želite toplog, entuzijastičnog, pametnog muškarca koji je pun ideja i potencijala. Važno vam je i to da ima strast za životom, da grabi mogućnosti koje mu se nude i da ne odustaje od stvari koje voli ni po koju cenu.

Pročitaj još