Da li su "Simpsonovi" predvideli finale Svetskog prvenstva?

Da li su „Simpsonovi“ predvideli finale Svetskog prvenstva?

"Simpsonovi" već imaju svojevrsnu reputaciju kada je u pitanju predviđanja događaja u svetu, a mnogi fanovi smatraju da su našli epizodu iz 1997. godine pod nazivom "The Cartridge Family" koja predviđa finale Svetskog prvenstva u Rusiji.

Photo: wikipedia

U pomenutoj epizodi, Simpsonovi odlaze na utakmicu između Portugala i Meksika gde se ova dva tima bore da pokažu ko je "najbolja nacija na svetu".

S obzirom na to da su i Meksiko i Portugal u trci za finale, ovaj scenario je prilično realan da se ostvari...

Photo: wikipedia

U seriji doduše ne postoji referenca da je u pitanju Svetsko prvenstvo i meč se definitivno igra u Spingfildu, a ne u Rusiji, ali mnogi i dalje veruju da su "Simpsonovi" još jednom uspeli da predvide kako će se stvari odvijati.

Među prethodnim takvim situacijama je kada su predvideli da će Donald Tramp postati predsednik SAD-a, pojavu "autocorrect" opcije, napad tigra na Sigfrida i Roja, Diznijevo preuzimanje "FOX" mreže i zlatnu medalju u kerlingu koju je Amerika osvojila na Zimskim olimpijskim igrama.

Svakako ćemo uskoro saznati da li su bili u pravu i za meč između Meksika i Portugala, a da li vi mislite da postoji šansa da ova dva tima gledamo u finalu Mundijala?

Zatvoreno za komentare.