Da li verujete u slučajnosti? Ove stvari se viđaju samo jednom u životu

Svako od nas je doživeo nešto izuzetno, kada je prosto poželeo da vrisne „Kakve su šanse da se ovo dogodi u ovom trenutku, na ovom mestu?“ Verovatno ste želeli da taj trenutak i zabeležite, ali se niste setili u tom trenutku ili niste imali telefon pri ruci. Takvi trenuci kojima prisustvujemo jednom u životu deluju na nas poput natprirodne sile.

Predstavljamo vam 18 fotografija trenutaka koji deluju tako izuzetno da se skoro i ne čine pravim. Uplovite sa nama u svet neverovatnih slučajnosti.

Strelica ubija komarca

Da li je ovo najpreciznije bacanje u istoriji pikada? Definitivno zaslužuje bonus poene. Nesrećni komarac nije znao da ima posla sa majstorom ove igre.

Slepi dečak pronalazi detelinu sa četiri lista

Detelina koja donosi sreću onome ko je pronađe, nekada deluje kao nemoguća misija. Ali koje su šanse da je pronađe slepi dečak koji se igrao u bašti? Nadamo se da će baš njemu doneti sreću.

Vilin konjic sleće pored tetovaže vilinog konjica

Verovatno je samo leteo okolo i video svog prijatelja na nozi ove žene i pomislio da svrati i poželi dobar dan. Zašto da ne? Uvek je bolje sunčati se u društvu.

Drvo koje ne želi nikoga da ošteti

Možete li samo zamisliti lice vlasnika ovog automobila kada je video ovo? Ne možemo ni pretpostaviti ko je bio srećniji, on ili njegova osiguravajuća kuća.

Kamera hvata trenutak pucanja balona

Pitamo se samo koliko balona je utrošeno dok fotograf nije uhvatio ovaj trenutak? Bez obzira na sve, ovo je prilično impresivno.

Ptica sleće na list knjige o pticama iste vrste

I u knjigama može doći do grešaka, pa je apsolutno neophodno uključivanje stručnjaka poput ove ptice kako bi se greške ispravile. 

Čovek se penje uz zaleđeni vodopad

Izgleda kao da se popeo na sve planine ovog sveta, pa pronalazi nove izazove. Srećno sa otapanjem. 

Albino jeleni uhvaćeni u divljini

Šta je neobičnije od albino jelena? Pa cela porodica ovih predivnih životinja uslikana od strane znatiželjnog ljubitelja prirode.

Ledenica u zamci strujnih kablova

Ova ledenica i nije tako velika, ali su strujni kablovi učinili veliki posao razoružavanjem ove zimske napasti.

Novine naslagane sasvim slučajno

Ovo nije slučajnost. Da li je ovo neka vrsta skrivene poruke ili je zaista samo slučajnost?

Šargarepa grli šargarepu

Veća šargarepa je rasla obavijena manjom šargarepom. I povrću je potrebna ljubav, zar ne?

Tri osobe šalju tri iste rođendanske čestitke

Ljudi koji su poslali ove čestitke verovatno se i ne poznaju, ali sigurno je da bi bili odlični prijatelji. Ne sumnjamo da su odlični poznavaoci slanine.

Savršena šminka stvorena pomoću sunca

Većina devojaka provodi dosta vremena trudeći se da iscrta savršene linije, dok je ova devojka uspela bez imalo napora! Pustite da sunce odradi posao za vas.

Četiri stranca nose istu garderobu

Jedne večeri, četiti stranca su se našla na autobuskoj stanici. Kada su pogledali jedni u druge, shvatili su da svi nose istu majicu. Koje su šanse za to? Moguće je da su svi bili na lokalnoj rasprodaji.

Štenci sa prirodnim oznakama

Ova fotografija pokazuje da je kreativnost jača strana prirode. Zadivljujuće je kako ovi štenci leže u savršenom redu označeni sa jednom, dve i tri tačke na leđima. Njihov gazda neće ih nikada moći pomešati.

Luk koji se smeje

Ovaj luk će vas definitivno nasmejati do suza! 

Registarske oznake koje ne mogu biti sličnije

Ovo se definitivno kosi sa zakonom verovatnoće. Dva ista automobila sa takvim registarskim oznakama parkirani jedan do drugog. 

Leptir sleće na istog leptira 

Izgubljeni leptir koji je pronašao društvo. Ili partnera, nikada nismo saznali njegove namere.

Da li ste i vi ikada iskusili slučajnosti poput ovih?

Pročitaj još