Dame, pažljivo birajte - brakovi između ovih znakova garantuju uspeh!

Dame, pažljivo birajte – brakovi između ovih znakova garantuju uspeh!

Sudbonosno "da" ili doživotno "uzimam" ne bi trebale olako shvatati. Stoga nije na odmet konsultovati se sa zvezdama. Osim toga, ljubav bi trebala da traje ceo život. A zvezde znaju kog muškarca bi trebali da uzmete u obzir ako tražite savršenog supruga. 

Foto: Shutterstock

Otkrivamo vam koji je savršen za vas...

Ovan

Ambiciozni ste, ponosni, puni života i vrlo aktivni. Ni u kom slučaju vam ne sme biti dosadno. Potreban vam je muškarac pun razumevanja koji će vas dobro zabavljati. Muškarac rođen u znaku Blizanaca ima dobre pretpostavke za uspešan i srećan brak s vama.

Foto: Shutterstock

Bik

Uporni ste, tvrdoglavi i pravi hedonisti. Materijalna i nematerijalna dobra vaša su velika strast. Bezobzirno ste iskreni i držite do svog mišljenja. Muškarac rođen u znaku Vage sve to dobro podnosi i može te prihvatiti. Savršena pretpostavka za predivan brak s tobom.

Foto: Shutterstock

Blizanci

Vrlo ste živahni i znatiželjni, ali puno sumnjate i sve propitkujete. Muškarac rođen u znaku Ovna svojim će temperamentom dati savršenu ravnotežu vašem braku.

Foto: Shutterstock

Rak

Empatični ste, lako vas povrediti, puni ste razumevanja te brzo osetite strah od gubitka. Kao velika sanjarka tražite u braku prvenstveno sigurnost. Muškarac rođen u znaku Device to vam može pružiti.

Foto: Shutterstock

Lav

Puni ste životne strasti i volite da budete u centru pažnje. Vaš muškarac to vam mora dopustiti i mora znda zna da ceni vaš način ponašanja. Muškarac rođen u znaku Strelca sličan vam je i dobro vam odgovara.

Foto: Shutterstock

Devica

Volite red, jako ste organizovani, stojite čvrsto s dve noge na zemlji i imate veliku potrebu za sigurnošću. Muškarac rođen u znaku Raka to može to ispuniti. Sa svojom osećajnom dušom idealan je partner za vas.

Foto: Shutterstock

Vaga

Težite ka ravnoteži i harmoniji te mrzite nepravdu. Vaš suprug takođe treba da bude idealista kao i vi te da zna da ceni vaš smisao za pravdu. Muškarac rođen u znaku Škorpije usreći će vas u braku.

Foto: Shutterstock

Škorpija

Temperamentni ste i brzopleti. Muškarac u znaku Vage lako se nosi s tim i deli vašu društvenu žicu.

Foto: Shutterstock

Strelac

Idealisti koji žele da razumeju druge ljude. Tražite dublji smisao u životu i možete se veoma lako uživeti u to. Istovremeno ste zavisni od avantura i želite stalno da se zabavljate. Vaš suprug ni u kom slučaju ne bi smeo da bude dosadan i mora vas stalno „izazivati“. Muškarac rođen u znaku Lava idealan je za vas.

Foto: Shutterstock

Jarac

Realni ste i nemate vremena da sanjate. U vašem životu je sve red i disciplina. Muškarac rođen u znaku Škorpije to jako dobro razume i može vam pomoći da se opustite u svojim ambicioznim poduhvatima. Savršena pretpostavka za ispunjeni brak.

Foto: Shutterstock

Vodolija

Vi nemate predrasude i vrlo ste tolerantni. Vaša nezavisnost i sloboda vrlo su važne. Potreban vam je muškarca koji vas ne ograničava te ima iste ideale. Muškarac rođen u znaku Vodolije savršeno vam odgovara u svim pogledima.

Foto: Shutterstock

Ribe

Neverovatno ste emotivni pa vas već i najmanje oscilacije mogu izbaciti iz takta. Muškarac rođen u znaku Ovna ima vašu sklonost ka duhovnosti i može vas istinski usrećiti.

Foto: Shutterstock

Zatvoreno za komentare.