Dnevni horoskop - Bik ima ozbiljne obaveze na poslu, ovaj znak će bankrotirati

Dnevni horoskop – Bik ima ozbiljne obaveze na poslu, ovaj znak će bankrotirati

Lavovi nek očekuju pravi ljubavni preokret, slobodnim Vodolijama neko se otvoreno udvara. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Pixabay

Ovan

Horoskop vam donosi vraćanje u realnost. Konačno ćete da uvidite neke stvari i saznate ko je tu za vas, a ko vam radi iza leđa. Budite mudri u novim odlukama, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu. Mogući su problemi za zubima.

Bik

Previše olako shvatate obaveze na poslu, sve vam odvlači pažnju, a misli vam lutaju. Povećajte fizičku aktivnost i okružite se pozitivnim ljudima. Ukoliko postoji mogućnost, dajte sebi oduška i odite negde na mini odmor. Jačajte imunitet i više odmarajte.

Blizanci

Priroda vam ne da mira da budete na jednom mestu. Budite istrajni u tome što ste već započeli i rezultati će se pokazati. Očekujte poziv jedne osobe iz prošlosti koja bi želela sa vama da sarađuje, pokažite svoj pun potencijal. Ljubav ste trenutno ostavili po strani i prija vam. Ne brinite, sve u svoje vreme dolazi!

Rak

Sve što je brzo to je i kuso. Ne brzajte sa rečima koje naglas izgovarate, pogotovo na poslu. Navućićete gnev nadređenih i niste ništa uradili. Obratite pažnju šta potpisujete od dokumentacije. Moguće je da se neka greška potkrade. U ljubavi vam cvetaju ruže!

Lav

Lavovi nek očekuju pravi ljubavni preokret. Slobodni će upoznati osobu u kojoj će naći i prijatelja i saputnika. Onim zauzetima stižu lepe vesti, moguća je i prinova u familiji. Zdravije se hranite, trenirajte i više odmarajte. Proverite i krvni pritisak.

Devica

Nekada je dobro da ignorišete ljude i stvari koji vam pričinjavaju nelagodnost. Nemojte da se trudite da se svima dopadnete, jer je to nemoguće. Umesto toga okružite se dragima ljudima, a ni ponovno okupljanje ili nezaboravni provod nije loša ideja.

Vaga

Horoskop vam savetuje da mudro izvagate s kim poslovno sarađujete, a s kim se privatno družite. Moguće je da vam jedna osoba pomuti mozak, te ne padajte olako na reči, već se uverite u dela. U ljubavi očekujte nalete strasti i zabranjene romanse.

Škorpija

Početak dana nešto laganiji, bez previše gužve, ali zato očekujte trošak. Trudite se da ne kupujete impulsivno stvari, kako ne biste otišli u minus do kraja meseca. U ostatku dana očekujte zanimljiv poziv na druženje. Zašto da ne? Unosite više vitamina i izbacite brzu hranu.

Strelac

Vaše raspoloženje tokom čitavog dana biće poput pravog rolerkostera. To bi moglo da zbuni ljude u vašem okruženju. I to je potpuno u redu, takav vam je dan! Bolje i da napravite pauzu, nego da srljate iz greške u grešku. Od partnera očekujete više razumevanja, dajte mu to do znanja!

Jarac

Više obraćate pažnju na druge ljude, nego na sebe. Trudite se da svima ugodite, a ponajmanje sebi. To bi moglo da vam donese više štete nego koristi. Osvrnite se ko je bio tu za vas, a ko nije, i biće vam jasno gde grešite. Redovno idite kod lekara na preglede!

Vodolija

Neko će toliko jako da utiče na vas u toko današnjeg dana. Moguće je da ćete da čujete neke vesti koje će da vas poremete. Ostatak dana je idealan da provedete sa porodicom i prijateljima. Slobodnim Vodolijama neko se otvoreno udvara. Zdravlje dobro!

Ribe

Horoskop vam kaže da obratite malo pažnju na organizaciju svog vremena. Jurcate na sto strana, a nikako sve da stignete. Mogući je poziv na neki događaj ili druženje. Krećite se više i ostavite dobar utisak. Moguća je napetost u mišićima.

Zatvoreno za komentare.