Dnevni horoskop - Bikove partner ne razume, a ovaj znak mora više da se odmara

Dnevni horoskop – Bikove partner ne razume, a ovaj znak mora više da se odmara

Kod Blizanaca nema novih iznenađenja na polju ljubavi, Rak mora preduzeti sve kako bi odagnao sumnje. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Umorni ste i slaba koncentracija utiče na posao i moguće greške. Potrebno je da više odmarate i spavate. Polje ljubavi je sasvim pod uticajem dobre energije pa nije isključeno da idete na zajednički put. Zdravlje je dobro i veoma stabilno.

Bik

Ako idealizujete posao ili tim sa kojim sarađujete onda morate računati i na poneko razočaranje. Previše očekivanja i mašte donosi vam nerealne situacije. U ljubavi ste veoma neodređeni i zato vas budući partner ne razume. Zdravlje sasvim dobro.

Blizanci

Zbog povećanja obaveza ulažete u sebe ili u posao ali ne znate koliko je potrebno novca za te aktivnosti. Pitajte ljude koji su to već radili. Nema novih iznenađenja na polju ljubavi jer partner nije prisutan u vašem životu. Zdravlje solidno.

Rak

Pokušajte da budete što bolji trgovac jer nije dovoljno da budete samo kreativni. Vaše poslovne situacije čekaju na bolju aktivnost. Preduzmite sve kako bi odagnali sumnje koje vas dugo muče. Polje zdravlja nije ugroženo posebnim tegobama.

Lav

Povezali ste se u poslu na bolji način nego do sada i vreme je da izaberete nove saradnike. Slede lepi trenuci saradnje i lakšeg poslovanja. Slobodni Lavovi su odlučili da osvoje jednu Devicu i tu nema odstupanja. Zdravlje je sasvim dobro.

Devica

Danas ništa što započnete nećete završiti ali to nije razlog da odustanete. Kreativni ste ali neki projekti moraju na čekanje. Emotivno ste srednje zadovljni ali to nije razlog vašeg trenutnog nezadovoljstva. Zdravlje je bez većih tegoba.

Vaga

Brinete oko budućih poteza na poslu ali ništa nećete odlučiti. Neka se situacije bar danas odvijaju po ranijem prioritetu. Razmišljate o jednoj Škorpiji ali nemate snage da delujete. Zato nema pomaka u ljubavi. Zdravlje je sasvim dobro.

Škorpija

Decidno ste ogorčeni i ne popuštate ni za milimetar. Zato je saradnja nemoguća a potrebna. Polje ljubavi je pod oblakom sumnje jer ste čuli loše informacije o osobi koja vam se dopada. Polje opšteg zdravlja nije ugroženo simptomima.

Strelac

Nemate realne prepreke jer neke probleme stvarate potpuno sami. Oslobodite se nepoverenja prema kolegama i nastupite iskreno. U ljubavi je sve podređeno vašim potrebma a nije loše da razmislite i o željama voljene osobe.Zdravlje je stabilno.

Jarac

Odličan dan da poboljšate saradnju i dogovorite se sa konkurencijom. Imate dobre prilike da unapredite posao. Emotivno ste zadovoljni ako je sve po vašem u suprotnom glasno izražavate nezadovoljstvo. Zdravlje je sasvim dobro.

Vodolija

Radite na koncentraciji jer vas slaba volja i zainteresovanost izbacuju iz fokusa. Danas je odličan dan da napravite manji pomak na poslu. Slobodne Vodolije imaju problem da iskažu osećanja i zato se ne razumeju sa partnerom. Zdravlje odlično.

Ribe

Odlična saradnja i veliki broj obaveza ispunjavaju vaš dan na poslu. Posvećeni ste zaradi i dobrim odlukama. Pojačane emocije deluju pozitivno na ljubavnu vezu u kojoj se nalazite. Lepo popodne sa voljenom osobom. Zdravlje je dobro i stabilno.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.