Dnevni horoskop - Bikovi da povedu računa o ishrani, Jarac je zadovoljan finansijama

Dnevni horoskop – Bikovi da povedu računa o ishrani, Jarac je zadovoljan finansijama

Ovnova tvrdoglavost dolazi do izražaja u priči sa nadređenima, Strelac je na polju ljubavi imun na nove ljubavne priče. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Vaša tvrdoglavost dolazi do izražaja baš u priči sa nadređenima. Parvi poriv kontre u svemu što se od vas traži i zahteva. Pokušavate da imate svoj ljubavni život bez uplitanja porodice i u tome uspevate. Zdravlje je veoma dobro i stabilno.

Bik

Posle manje pauze u jutarnjim obavezama polako zahuktavate radnu atmosferu. Imate mogućnst da seretnete starog prijatelja. Partneski odnosi su u istom vajbu i nema razloga da nešto menjate. Povedite računa o ishrani. Hranite se malo zdravije.

Blizanci

Očigledno je koliko ste danas samoljubivi a to vam služi u održanju pouzdanja. Ozbiljnost na poslovima  jeste bitna formula vašeg današnjeg uspeha.  Imate više od jednog razloga za nezadovoljstvo u ljubavi.Zdravlje je  dobro i bez tegoba.

Rak

Raste povrenje u vaše poslovne veštine a time i mogućnost iznanadnih nagrada.  To vam daje dobru energiju i raspoloženje. Ako ste sami jedno poznanstvo može biti ono što vam je potrebno. Promenite raspored obaveza, posvetite se sebi. Vitalni ste.

Lav

Ne možete biti pasivni jer rešavate finansijske tokove. Savetujte se sa pravnicima da ne promašite u investiciji. Partner neprestano zahteva veću odgovornost u ljubavi.  A vi upravo danas bežite od odgovornosti. Zdravlje je dovoljno dobro.

Devica

Nije vam dan jer ne podnosite nikog u svom poslovnom okruženju. Ne trpite ničije tutorstvo ni kontrolu. U danu mogućnosti zbog nervoze ne prepoznajte svoje prilike.Ljubavni jadi su prošli. Varenje je akutni problem obratite pažnju na ishranu.

Vaga

Manje povoljan i uspešan dan i zato se pripremite na moguća ograničenja i neuspehe. Začarani ste sopstvenom izgledom  i privlačnim magnetizmom.  Zato vam nije jasno kako nemate partnera koji bi vas obožavao.  Zdravlje je dosta promenljivo. 

Škorpija

Posebna jaka energija vlada vašim poslovnim duhm. Vrebate prilike i želite da ih ugrabite samo za sebe. U ljubavi tražite harmoniju ali morate ispravljati neke greške sa partnerom. Zato imate puno dugih razgovora.Zdravlje je veoma dobro.

Strelac

Radoznali ste i veoma razigrani i  ponašate se kao malo dete. Poslovni saradnici su zbunjeni vašim čestim ispadima histerije. Na polju ljubavi veoma ste imuni na nove ljubavne priče. Bavite se starim i proverenim. Nema promena u zdravlju.

Jarac

Obilje nametnute saradnje neće vam bitno popraviti raspoloženje na poslu. Zadovoljni ste finasijama ali ne i njihovim dinamičnim prilivom. U pravu ste ako znate da neke osobe žele da vam pokvare emotivnu sreću.  Odlično se osećate bez tegoba.

Vodolija

Sagledajte sve dobre i loše strane poslovnog napredovanja. Upotrebite mudrost kako bi pravilno odlučili. Mlađi članovi domaćinstva traže vašu pažnju. Uslišite im želje i budite na usluzi zaslužili.Izbegavajte velike količine kafe i alkohola.

Ribe

Obuzima vas odlična energija optimizma i pozitivnih planova. Iskoristite svoj optimaizam i ugovorite dugoročnu saradnju. Ne odustajte od poslovnih zamisli.Ne možete večno ostati sami jer možete imati dobru ljubavnu priču.Urološki problemi.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.