Dnevni horoskop - Bikovi da vode računa o troškovima, a ovom znaku je na emotivnom planu sve dobro

Dnevni horoskop – Bikovi da vode računa o troškovima, a ovom znaku je na emotivnom planu sve dobro

Rak mora da pokuša da kordiniše posao i obaveze, Škorpijama je partner potpuno posvećen u zajedničkom dogovoru. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Novi dan u svakom pogledu a vi tražite nekog da se takmičite. Nećete naći dobrog partnera koji će prihvatiti vaš izazov. Nije povoljan dan za dogovore pa možete slobodno izbeći svaki najavljeni ugovor. U ljubavi bez komunikacije. Zdravlje dobro.

Bik

Vaš vladar Venera je na nezgodnom stepenu pa vam danas sledi veći trošak. Na polju ljubavi vodite računa o fatalnim izjavama koje donose kraj veze. Bikovi u braku imaju razmirice sa emotivnim partnerom. Polje zdravlja nije bitno ugroženo.

Blizanci

Treba vam mnogo više novca i zato ste spremni da reskirate veći deo finansija. Povedite malo računa o riziku koji preuzimate. Ovo je dan u kome ostajete željni razumevanja sa emotivnim partnerom. Zdravlje je sasvim solidno i stabilno.

Rak

Pokušajte da kordinišete posao i obaveze kako ne bi trpeli posledice haosa i nereda u rasporedu. Niste u najboljoj simbiozi sa emotivnim partnerom i zato je potrebno malo bolje razumevanje i saradnja. Imate manje probleme sa sinusima i grlom. 

Lav

Do kraja dana nalazite rešenje problema koji vas muči od ranih jutarnjih sati. Imate oslonac kod saradnika pa ga  dobro iskoristite. U ljubavi otkrivate svoje slabe tačke a neko to može dobro iskoristiti. Polje opšteg zdravlja nije ugroženo.

Devica

Poslovi teku svojim uobičajeno rutinski bez najavebilo kakave promene. Teške misli i briga okupiraju vaš um. Zato je potrebno da pronađete malo optimizma. Na emotivnom planu imate dobru situaciju ako ste se vratili u staru vezu. Zdravlje dobro.

Vaga

Ne osećate se najbolje jer vas neko  guši svojim problemima. Imate priliku da se osolobodite negativnih misli ako se okružite pozitivnim saradnicima ili prijateljima. U ljubavi volite jako ali istovremno bolno. Zdravlje je dovoljno solidno.

Škorpija

Danas ne trpite autoritete jer ste u prilici da pokažete svoje skrivene veštine. Očekujete nagradu za trud i zalaganje. U ljubavi je partner je potpuno posvećen vašem zajedničkom dogovoru ali to isto očekuje i od vas. Zdravlje bez promena.

Strelac

Promene koje danas dolaze u vaš poslovni svet čine mnoge prilike realnijim. Vi ste spremni da deo šansi pretvorrite u pobedu. Danas budite uzdržani i oprezni u komunikaciji sa partnerom. Može vam  se desiti neprijatnost. Nezgodne noćne more.

Jarac

Ako priznate da imate poslovni problem onda je pola posla rešeno. U suprotnom vrtite se u blagom začaranom krugu. Ne možete zaobići teške teme na polju emotivnih odnosa. Bitno je da razumete drugu stranu.Polje opšteg zdravlja nije ugroženo.

Vodolija

Veoma nepovoljan dan jer u vama gori neopisiva napetost. Zato jedva čekate  žrtvu za prepirku. Izgleda da vas ljubav danas obilazi. I baš zato niste spremni da delite osećanja i ljubav. Odlično se osećate jer nemate veće hronične probleme.

Ribe

Ne očekujte čudo jer nije povoljan dan za posao i bilo kakvu poslovnu aktivnost. Smanjite velika očekivanja da budete manje frustrirani i neraspoloženi.Partner vas zbunjuje a to je ono što vam se dopada. Dobro stanje zdravlja i organizma.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.