Dnevni horoskop - Bikovi danas izražavaju kreativnost na poslu, a ovaj znak oseća nervozu

Dnevni horoskop – Bikovi danas izražavaju kreativnost na poslu, a ovaj znak oseća nervozu

Ovan danas ima pune ruke posla oko automobila, Škorpija je na slatkim mukama u ljubavnim dilemama. Evo šta nam danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Nije glavna stvar u vašem danu samo posao jer imate i druge segmente koji vas zanimaju. Danas imate pune ruke posla oko automobila. Nemojte izbegavati da se u  tome dobro zabavite. Nemate snage za provod, ali ne odbijate poziv. Zdravlje je dobro.

Bik

Ukažite više poverenja jednom saradniku i on vas neće razočarati. Krativne ideje mogu poboljšati današnji posao. Imate različite porive sa partnerom, vi želite mir i kućnu atmosferu, a on provod. Potrebno je da se usaglasite. Odlično je zdravlje.

Blizanci

Ne preterujte u ambicijama jer vam se mogu obiti o glavu. Budite dovoljno fleksibilni sa nadređenima. Pred vama su zajedničke porodične aktivnosti koje nisu neodgovorne i lake. Slobodni Blizanci mogu imati dobru zabavu. Zdravlje solidno.

Rak

Pretočite zamisli u dobre poslove, pa ćete uživati u realizaciji. Niste jedini koji se plaše budućnosti. Potrebno je da pronađete vremena za prepuštanje izlascima u druženju sa prijateljima. Dajte sebi malo slobode i opuštanja. Zdravlje stabilno.

Lav

Ne morate dokazivati svoju sposobnost na poslu, ali doslednost je neophodna. Konkurenciju držite na oku, ali to vam ne znači mnogo. Izbegavajte manje sukobe oko planova sa partnerom da biste mogli da se dogovorite bez tenzije. Zdravlje je odlično.

Devica

Dobro je da se danas povučete i prepustite situacijama koje mogu same da se razviju. Nije moguće da kanališete dnevne događaje. Novi slučajan susret može doneti neočekivane simpatije. Zato se potrudite da buudete pozitivni. Zdravlje bez tegoba.

Vaga

Ako ste danas pomalo nervozni, čuvajte se većeg talasa nezadovoljstva. Imate dovoljno pozitivnih poslova koji vam idu lako. Ne tražite ljubav kod osbe koja to ne može da vam pruži. Okrenite se onima koji vas žele. Zdravlje je sasvim solidno.

Škorpija

Ako se bavite privatnim poslom, danas možete imati neočekivane probleme sa saradnicima. Pokušajte da razumete drugu stranu. Danas ste na slatkim mukama u ljubavnim dilemama. Donesite odluku koja vam najviše prija. Zdravlje je sasvim dobro.

Strelac

Čuvajte se nejasnih situacija u kojima lako upadate u konflikt sa poslovnim saradnicima i nadređenima. Nemojte koristiti svoja ovlašćenja po tuđim leđima. Ako nemate partnera, nije nemoguće da birate među više kandidata. Manje alegijske pojave.

Jarac

Bujica reči danas može dodatno zakomplikovati vaš poslovni položaj. Obratite pažnju na finasije i trošite samo nepohodno.  Prikupljate nebitne informacije o nedavnom poznastvu sa Škorpijom. Pitajte direktno sve što vas zanima. Zdravlje stabilno.

Vodolija

Iako novac istim tempom dolazi vi ga besomučno trošite. Uskladite te dve energije na povoljan način. Imate veliku mogućnost da dobijete luksuzan poklon jer partner želi da pokaže koliko mu značite. Nemate tegobe na polju opšteg zdravlja.

Ribe

Odolite svakom iskušenju na poslu tako što ćete prespavati aktuelan problem. Tako ga rešavate mnogo efikasnije i brže. Nemate razloga za brigu i strahove jer ćete potvrdu ljubavi dobiti od vaše voljene osobe. Stabilno je vaše opšte  zdravlje.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.